Здравейте колеги,не знам как да формулирам заглавието на проблема и затова и ттемата не казва нищо особенно!Та преди време взехме на приятел марея 1.9 жтд много хареса моята та и той на мара!След покупката се появи следният проблем-при загасване на мотора,изваждане на контактният ключ та даже и заключване,след секунди или минути уредите на таблото-основно бензиномер и температурата се включват -стрелките започват да показват статуса на автомобила като се показва и дисплеят на таблото!При удар отгоре по таблото стрелките падат но след това веднага се вдигат!Проблема е в това че ако не се кара колата акумулатора пада,явно консумацията е голяма!Незнам къде да търсим проблема-в клемореда,релета или някъде другаде!Помогнете ако имате нещо в предвид!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странен проблем с тоците!
Collapse
X
-
кола
днес диде едно девойче БРАВО ТД мотор и помпа от AUDI Като загрее и не пали свети кода и не гасне .Понякога като си карала също свети кода но колата върви Там също стрелките като е на контакт веднага се вдигат което не е много характерно за табло . Трябва да се оправи таблото мисля като начало. Може да прехвърля от нещо друго слагано допълнително или от перката на радятора.
Коментар
-
Абсолютно същия проблем на Мареа 1.6. Акумулаторът свършваше за 10 дни ако не се кара. Оправи го Бобо от Алфа форума. Това което ми обясни беше, че автоджамбазите са връщали километража. Разпоявал се някакъв чип в таблото и този които го е правил си бил оставил ръцете. След презапояване сега всичко е наред.Fiat Marea 1,6 16V 1998
Lancia Y 1.2 8v 1997
Fiat Tempra 1.6 1991
Коментар
-
nikolay nikolov написа:Абсолютно същия проблем на Мареа 1.6. Акумулаторът свършваше за 10 дни ако не се кара. Оправи го Бобо от Алфа форума. Това което ми обясни беше, че автоджамбазите са връщали километража. Разпоявал се някакъв чип в таблото и този които го е правил си бил оставил ръцете. След презапояване сега всичко е наред.Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар