Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Схема за свързване на касетофон Visteon

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Схема за свързване на касетофон Visteon

Здравейте колеги,Скоро взех едно Stilo, обаче като пусна оригиналния касетофон Visteon и пише No Can Network. Предполагам някой е пипал по кабелите и е срязал кабелите за can шината. Като го извадя ще се разбере.Някой може ли да помогне със схема на свързването на Visteon-a ?Поздрави.

кола

тук има мануал за сдако е от друга кола може и да не тръгне веднага http://www.clubfiat.net/i-c-e/2851-r...-Connector.htm
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Пиша малко със закъснение, но сега ми остана време да се позанимавам с нея. Благодаря за схемата.Точно така са кабелите на буксата. Нищо не е пипано.Но радиото е все така с надписа No Can Network и отброява от 05, 04, 03, 02, 01, 00 и остава в такова положение.От колата е. Мисля, че не е сменяно.Каква може да е причината ? Колата е седяла може би година и повече без акумулатор и си мисля, че тогава се е случило нещо.

Коментар

super8 написа:
        Пиша малко със закъснение, но сега ми остана време да се позанимавам с нея. Благодаря за схемата.Точно така са кабелите на буксата. Нищо не е пипано.Но радиото е все така с надписа No Can Network и отброява от 05, 04, 03, 02, 01, 00 и остава в такова положение.От колата е. Мисля, че не е сменяно.Каква може да е причината ? Колата е седяла може би година и повече без акумулатор и си мисля, че тогава се е случило нещо.
        Да не би да търси кода на радиото?Аз преди години си сложих оригинално CD MP3 на Стилото (като го купих беше с някакво измислено Кенууд ) и след като му въведох кода, с който го купих, си тръгна без проблеми. Единствено не изписва на дисплея на километража, коя е песента или кое радио е, но на самия дисплеи на радиото всичко си работи, а и саунда си го бива
        ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
        Stilo JTD 115 2003 бегачка
        Brava 1,4 12V 1997 на газ
        Tempra 1,4 1993 и тя на газ
        i dr. та като се почне от 125р ... и те на газ

Коментар

4 проводника по спомени са в конектора, захранващ , маса , 1 за КАН шината, и един димер, като пуснеш фаровете, като дори може и той да е по КАН-а.Мисля, че щом изписва това или не е разкодирано като хората или просто иска код.Има генератори из форума, потърси.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Кода го знам. Сметнах го с генератора. Но проблема е че не ме пита за код. Само пише No Can Network на дисплея и съобщението не изчезва.

Коментар

ivo_Brava написа:
              super8 написа:
              Да не би да търси кода на радиото?Аз преди години си сложих оригинално CD MP3 на Стилото (като го купих беше с някакво измислено Кенууд ) и след като му въведох кода, с който го купих, си тръгна без проблеми. Единствено не изписва на дисплея на километража, коя е песента или кое радио е, но на самия дисплеи на радиото всичко си работи, а и саунда си го бива
              А от менюто разрешил ли си да ти изписва станциите и песните на таблото?Има и такава функция.
              Octavia RS
              Evo 10-служебната играчка.

Коментар

super8 написа:
                Кода го знам. Сметнах го с генератора. Но проблема е че не ме пита за код. Само пише No Can Network на дисплея и съобщението не изчезва.
                Проблема е,че си ми много далеч.Най-лесно е да пробваш радиото на друго Стило.Ако ти се занимава с куриери ми прати радиото.Ще го закача на моето Стило и ще разберем къде е проблема-в самото радио или в кабелаците.Имам скромен опит в неравната битка с такива радиа. В неделя един юнак на пазара в Димитровград беше изкарал за продаване много запазен Вистеон.Искаше му 120лв и дума не даваше да се издума относно смъкване на цената.
                Octavia RS

Коментар

Red Storm написа:
                  ivo_Brava написа:
                  super8 написа:
                  А от менюто разрешил ли си да ти изписва станциите и песните на таблото?Има и такава функция.
                  А така . Ми не съм, понеже не знаех, че я има. А как се стига до нея?
                  ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО

Коментар

От менюто на таблото(не от менюто на радиото)стигаш до:
                    Octavia RS

Коментар

Ей т’ва не помня, за какво точно е ама май не е свързано с радиото.Аудио repeat предполагам.Другия вариант е да е reception. аве Сторм Ред, мнооо нафта ве батеее
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Баш това е за радиото. Нафта бол,не се оплаквам.
                        Octavia RS

Коментар

ОК,Ще го пробвам и ще кажа какво става
                          ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО

Коментар

Red Storm написа:
                            От менюто на таблото(не от менюто на радиото)стигаш до:
                            Red Storm, Евала ма*на. На това му се вика точен съвет и на място. Проработи от раз. А аз някъде бех чел, май в UK форума, тогава, когато го купих това радио, че не можело нещо да го чете CAN-а май беше, ако не било заводски заложено да е така. Врели- некипели, де’т се вика, UK-ски работи.Да знаеш случайно как се прави и темпомата, като е включен да свети заленичкото на таблото? Понеже UK-ците викаха, че и това не може да стане Не можах да се въздържа да не щракна какво се получи. Определено е по-добре, отколкото да се гледа датата и деня Ето го, каквото стана:
                            Прикачени файлове
                            ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО

Коментар

Ей тия ЦД-та са много редки, ама си мислех, че чете ID3 тагове.Лампата светва с ЕЛМ327 кабел и добра воля
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                              X