Здравейте колеги,Скоро взех едно Stilo, обаче като пусна оригиналния касетофон Visteon и пише No Can Network. Предполагам някой е пипал по кабелите и е срязал кабелите за can шината. Като го извадя ще се разбере.Някой може ли да помогне със схема на свързването на Visteon-a ?Поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Схема за свързване на касетофон Visteon
Collapse
X
-
кола
тук има мануал за сдако е от друга кола може и да не тръгне веднага http://www.clubfiat.net/i-c-e/2851-r...-Connector.htm
-
Пиша малко със закъснение, но сега ми остана време да се позанимавам с нея. Благодаря за схемата.Точно така са кабелите на буксата. Нищо не е пипано.Но радиото е все така с надписа No Can Network и отброява от 05, 04, 03, 02, 01, 00 и остава в такова положение.От колата е. Мисля, че не е сменяно.Каква може да е причината ? Колата е седяла може би година и повече без акумулатор и си мисля, че тогава се е случило нещо.
Коментар
-
super8 написа:Пиша малко със закъснение, но сега ми остана време да се позанимавам с нея. Благодаря за схемата.Точно така са кабелите на буксата. Нищо не е пипано.Но радиото е все така с надписа No Can Network и отброява от 05, 04, 03, 02, 01, 00 и остава в такова положение.От колата е. Мисля, че не е сменяно.Каква може да е причината ? Колата е седяла може би година и повече без акумулатор и си мисля, че тогава се е случило нещо.ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
Stilo JTD 115 2003 бегачка
Brava 1,4 12V 1997 на газ
Tempra 1,4 1993 и тя на газ
i dr. та като се почне от 125р ... и те на газ
Коментар
-
ivo_Brava написа:super8 написа:Пиша малко със закъснение, но сега ми остана време да се позанимавам с нея. Благодаря за схемата.Точно така са кабелите на буксата. Нищо не е пипано.Но радиото е все така с надписа No Can Network и отброява от 05, 04, 03, 02, 01, 00 и остава в такова положение.От колата е. Мисля, че не е сменяно.Каква може да е причината ? Колата е седяла може би година и повече без акумулатор и си мисля, че тогава се е случило нещо.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
super8 написа:Кода го знам. Сметнах го с генератора. Но проблема е че не ме пита за код. Само пише No Can Network на дисплея и съобщението не изчезва.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Red Storm написа:ivo_Brava написа:super8 написа:Пиша малко със закъснение, но сега ми остана време да се позанимавам с нея. Благодаря за схемата.Точно така са кабелите на буксата. Нищо не е пипано.Но радиото е все така с надписа No Can Network и отброява от 05, 04, 03, 02, 01, 00 и остава в такова положение.От колата е. Мисля, че не е сменяно.Каква може да е причината ? Колата е седяла може би година и повече без акумулатор и си мисля, че тогава се е случило нещо.ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
Коментар
-
Red Storm написа:От менюто на таблото(не от менюто на радиото)стигаш до:ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар