Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Схема за свързване на касетофон Visteon

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Emzo, а ти гледам имаш много добро упътване за монтажа на темпомата.Аз като го слагах моя през 2008-ма, ползвах това в UK-ския форум, Бях правил тогава и снимки на "prewiered" Стило, каквото се оказа моето. Ако представлява интерес мога да се поразровя къде са и да ги сложа.Твоята зелената лампичка за темпомата нагласи ли я да ти свети като е вкл. ?Да не бягаме много от темата на колегата super8, та да кажа за съвместимостта на радиото.Аз като я купих колата, преди бая години и беше с монтирана бленда на мястото за радиото, такава да се слага "афтермаркет" радио. Това ме кара да мисля, че оригиналното колата е била с такова радио с касета.Аз това CD MP3-то го намерих в eBay (преди 4-5 години) почти ново и се чудех, дали ще пасне. Тогава и четох доста UK-ския форум и там казваха, че нещо можело да не го разпознае както трябва компютъра на колата. Еми купих го , сложих го и си тръгна без грешка .Та затова може би на колегата super8 или нещо има с кода или може би не е читаво радиото. Някъде бях запазил линкове към полезна инфо за радиата, но ми са на компютъра в работата, та другата седмица, като ми свърши отпуската ще ги потърся и сложа тук, дано са от полза.
    ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
    Stilo JTD 115 2003 бегачка
    Brava 1,4 12V 1997 на газ
    Tempra 1,4 1993 и тя на газ
    i dr. та като се почне от 125р ... и те на газ

Коментар

Засега съм се насочил да проверя 2та кабела, които отиват до боди компютъра. Като има развитите ще пиша.ЕДИТ:Един много голям кондензатор вътре в радиото 4700mf 16v е дал фира. Подул се е. Ще го сменя и дано да тръгне.Снимки скоро

Коментар

Смених кондензатора.Разлика няма. Все така си пише No Can Network.Снимка не направих, защото е само един този кондензатор 4700mf 16v и няма как да се сбърка.

Коментар

Може би трябва първо да направиш прокси алаймент на автомобила,и след това да опиташ отново с сиди то.
          STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

Значи при мене на 2 пъти се беше осрало, без да е вадено даже, давам на контакт и иска код.А ако го пусна свалено от колата и нито код иска нито тръгва, и на екрана стои един надпис CANCHECK.
            http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
            Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
            FIAT БРАВО 1.2 16v
            ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
            FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Ами сигурно радиото се е прецакало значи. Може би и на колегата това му е проблема
              ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО

Коментар

Утре пробвам с Proxi Alignment-a и докладвам. Дано да не се срине нещо друго по кан шината с тая процедура.

Коментар

super8 написа:
                  Утре пробвам с Proxi Alignment-a и докладвам. Дано да не се срине нещо друго по кан шината с тая процедура.
                  Стискам палци
                  ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО

Коментар

И аз ше стискам палци)))

Коментар

UPDATE на темата1. Съобщението, което непрекъснато излиза на радиото е това от снимкатаhttp://alfa.kachi-snimka.info/images...34152339h.jpg2. Днес закачихме екзаминера към Стилото, като крайния резултат от екзаминера беше ’’успешна конфигурация’’, но на практика проблема е отново на лице. Няма радио.http://alfa.kachi-snimka.info/images...8j.jpgСлед това извадихме радиото от моето Стило и го сложихме в неговото и всичко работеше. Неговото радио в моята кола отново даваше същото съобщение ’’NO CAN NETWORK ’’.Явно проблема се корени в самото радио, с proxy-то резултат нямаше.Някакви допълнителни идеи?

Коментар

fiat_stilo213 написа:
                        UPDATE на темата1. Съобщението, което непрекъснато излиза на радиото е това от снимкатаhttp://alfa.kachi-snimka.info/images...34152339h.jpg2. Днес закачихме екзаминера към Стилото, като крайния резултат от екзаминера беше ’’успешна конфигурация’’, но на практика проблема е отново на лице. Няма радио.http://alfa.kachi-snimka.info/images...8j.jpgСлед това извадихме радиото от моето Стило и го сложихме в неговото и всичко работеше. Неговото радио в моята кола отново даваше същото съобщение ’’NO CAN NETWORK ’’.Явно проблема се корени в самото радио, с proxy-то резултат нямаше.Някакви допълнителни идеи?
                        Ами това, че радиото е работило без проблеми в другата кола би трябвало да изключва проблем в самото радио. Тогава по-скоро проблемът би би в колата Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 , което не знам как би се оправило, ама май не е добре (по отношение на радиото де)
                        ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО

Коментар

Е как ще е в колата, като моето радио работи в неговата, а неговото не работи и в моята.

Коментар

fiat_stilo213 написа:
                            Е как ще е в колата, като моето радио работи в неговата, а неговото не работи и в моята.
                            Ами като прочетох това:След това извадихме радиото от моето Стило и го сложихме в неговото и всичко работеше...си помислих, че "в неговото" значи "в неговата кола" :P . Естествено тогава, че трябва да смени колегата радиото.
                            ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО

Коментар

Проблемът е в радиото.Тъкмо добър момент да сложа афтърмаркет mp3 с usb, само трябва да си поръчам адаптер-а Благодаря на всички за идеите.

Коментар

Working...
                              X