Моля за компетентно мнение, защото всеки ми казва различно. Нормални ли са тези улейчета на оста на динамото където се допират четките???? Мисля, че четките са за смяна, защото като ги сваля от динамото с платката на която са закачени и едната стои по къса от другата. Свалих динамото поради причината, че преди два три дни както си карах и ми премигаше лампата за алумулатора на таблото, днес също премигаше и по едно време започна да си свети постоянно. На втората снимка са четките, доста разлика има между тях, май проблема се корени в тях, вие как мислите?Редактирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Улейчета в оста на динамото, нормално и е?
Collapse
X
-
Не бих казал че са нормални, по-скоро не трябва да ги има :D В този случай се сменя само тази част, нарича се колектор. Така като са издълбани, особено крайното, ако смениш четките, може и да не заработи. А така и така си го смъкнал, смени колектора.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
-
Колектора е 101% за смяна и струва смешни пари.Сменяй !Моя беше така:http://imageshack.us/photo/my-images...0092010020.jpgF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Купих колектор за 8лв. четки за 2.50лв. и дадох на майстора, който работи с тоя магазин да ми смени колектора и четките за около 20лв. Искаше ми се сам да сменя колектора, но той бил запоен, лагери трябва да избивам и не ми се занимава цял ден, на преса става по-бързо но като нямам. Мерси много за информацията колеги, помогнахте ми! А ако някой иска да знае от кой магазин съм си купил частити, защото са на много добра цена, магазина се намира до семинарията посока билата от страната на семинарията.Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!
Коментар
-
Колеги моля ви кажете, външният лагер (специалният) трудно ли се сменя, защото майстора го е гресирал и претегнал и сега като монтирах алтернатора и като запалих лагера свиреше много силно. Отидох купих един лагер и сега свалих алтернатора и ще се заемам да си сменям лагера. Ако можете помогнете с някоя тънкост или съвет.Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Коментар
-
Mitaka_87 написа:Колеги моля ви кажете, външният лагер (специалният) трудно ли се сменя, защото майстора го е гресирал и претегнал и сега като монтирах алтернатора и като запалих лагера свиреше много силно. Отидох купих един лагер и сега свалих алтернатора и ще се заемам да си сменям лагера. Ако можете помогнете с някоя тънкост или съвет.
Коментар
-
Danchojn написа:Предупредих те! Важното, е че си се справил. Браво!Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар