Колеги дайте малко акъл.. проблема ми е следния: от конзолата на лявата врата, бутончето което е за десния прозорец не ми работи... като го натисна дава нещо на късо че чак оборотите ми падат, иначе на дясната врата бутона си работи идеално. Смених самото копче с блока му (работещо), кабелите са наред моторчето също. Мисля да не е нещо от тия релета дето са над жабката, ама не знам кое от всичките е за прозорците.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с ел. прозорец
Collapse
X
-
кола
Нещо окъсява виж буксата на вратата http://store.picbg.net/thumb/B3/0E/6...pgСамото моторче върти ли и дни не му пречи нещо стъклото право ли с дига .
-
Re: Проблем с ел. прозорец
nikolai91 написа:Колеги дайте малко акъл.. проблема ми е следния: от конзолата на лявата врата, бутончето което е за десния прозорец не ми работи... като го натисна дава нещо на късо че чак оборотите ми падат, иначе на дясната врата бутона си работи идеално. Смених самото копче с блока му (работещо), кабелите са наред моторчето също. Мисля да не е нещо от тия релета дето са над жабката, ама не знам кое от всичките е за прозорците.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:nikolai91 написа:Колеги дайте малко акъл.. проблема ми е следния: от конзолата на лявата врата, бутончето което е за десния прозорец не ми работи... като го натисна дава нещо на късо че чак оборотите ми падат, иначе на дясната врата бутона си работи идеално. Смених самото копче с блока му (работещо), кабелите са наред моторчето също. Мисля да не е нещо от тия релета дето са над жабката, ама не знам кое от всичките е за прозорците.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
slonikon написа:+1 за първия вариант, иначе ще горят бушони. все пак тоя прозорец отваря ли се изобщо?Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Значи от бутона на дясната врата прозореца си се вдига нормално няма никакъв проблем и работи идеално, по буксите не виждам никакви нагари, а бушоните не знам кои точно са ама надали в тях е проблема ... Явно не сте ме разбрали, от 2те копчета на лявата врата (шофьорската) проблемно е копчето което управлява дясната врата( пасажерската), а бутончето на дясната врата работи и прозореца се вдига и сваля безпроблемно... и затова мисля че проблема не е в релсите или моторчето
Коментар
-
кола
Значи жицата от дясно до ляво някъде прави проблем.може и самото буточе смени им местата би трябвало да станатВиж схемата на капака кой бушон за кво е .http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...86861_orig.jpg
Коментар
-
от това "браво 98-ма" приех, че колата ти е 1,6 ЕЛХ 182А4 двигател. от това копче към централата на прозорците излизат два кабела: червено-зелен и розов. втория с няква букса преминава в розово-зелен. между тях и централата няма бушон и най-вероятно в тях е проблема, щото всичко остеанало е бушонирано. например тая букса може да опира някъде в маса. проследи ги и ще откриеш проблема.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар