Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

cd-to отказа фиат стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

cd-to отказа фиат стило

Здравейте, имам проблем със сд-то имам Стило с навигационен панел, но когато сложа диск с навигация или музика ми изписва CD error независимо от диска, къде може да е проблема, да не би да трябва да сложа някакъв CD clean.
    fiat stilo 1.9jtd 2003

За СД-клийнър не мисля,но можеш да откачиш акумулатора за 2-3 минути и най-вероятно проблемът ще се реши.
    ex. Stilo 1.9 JTD Active

Коментар

Според мен е проблем с оптиката.Първата стъпка е да разбереш дали въобще завърта диска.Диск за почистване е една голяма измама и няма да свърши работа. Представлява диск с малка четчица,която би трябвало да бутне прахоляка(ако стигне до него) от окото на оптиката.В повечето случаи само замазва мръсотията.Не е изключено и да надраска самото око-зависи колко е твърда четчицата. Най-добре измъкни радиото от дупката и му свали горния капак,така както е със закачени кабели.Ако откачиш захранването и пробваш да му подадеш захранване от изправител няма да тръгне,защото ще си търси боди компютъра и ще изпише "No can network".Пъхни някакъв читав диск и виж какво става. Все ще намериш място да промушиш един тампон за чистене на уши.Внимателно почисти мръсотията от оптиката,но не натискай много,защото ще изкъртиш окото.То има лек ход нагоре-надолу,който е нормален.
      Octavia RS
      Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Working...
      X