Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Размер на предни говорители на Fiat Punto MK2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Размер на предни говорители на Fiat Punto MK2

Здравейте колеги!Имам нужда от помощ. Някой да каже какъв е размера на предните говорители(диаметър или инч) и размера на магнита за да знам какво да търся и дали ще влезе. Мерси предварително!

re

Здравей,Говорителите са 16,5 см в диаметър/стават и 17см/ Обърни внимание на дълбочината за да влязат до край в дупката. Прилични нови има на цени около 60-70 лв за чифт - всичко зависи колко си готов да отделиш за целта
    ex. Fiat Punto ELX '97
    176A8.000 LPG BRC
    -----------------------

Коментар

Точно дълбочината ме интересуваше колко е в см да знам каква граница да търся. Мерси за бързия коментар колега!

Коментар

alexk написа:
        Точно дълбочината ме интересуваше колко е в см да знам каква граница да търся. Мерси за бързия коментар колега!
        Ами насочи се към такива с дълбочина до 45-50 мм. Има доста такива на пазара. Аз миналата седмица слагах на Пунто МК1. Предполагам, че и при теб са същи нещата
        ex. Fiat Punto ELX '97
        176A8.000 LPG BRC
        -----------------------

Коментар

от мк1 до мк2 разликата е голяма....за мк2 17см са ти колоните..Влизаш в всеки един магазин и искаш 17см,плитки.Има на сони,пайнер такива.Свирят перфектно и са около 60-70лв комплекта.Стандарт 16,5см НЯМА.Това са размерите от дупка до дупка на болтовете на тонколоната.Стандартите са 8,10,13,16,17,20см за тонколони(имаше навремето 12см на панасоник-за бмв,ауди,форд и т.н, но вече няма такъв стандарт.) и 8",10"12"15"18"(инча) за нискочестотни(басови)говорители...и 4по6",5по7",6по8",6по9"(инча) за елипсовидните говорители(имаше едно време и 7по10")мисля че вече ги няма..Твоят размер е 17см,плитки...
          FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

мдаааа аз сложих SONY XS-A1727и съм страшно доволен размера им е 17 см и дълбочина около 5см
            Шофирай разумно, на пътя не си сам.
            Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
            Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
            Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

pioner от сякаде много добре се чува напрао на нивото на бас касите
              Punto JTD
              http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

todorshalev написа:
                мдаааа аз сложих SONY XS-A1727и съм страшно доволен размера им е 17 см и дълбочина около 5см
                Мда и аз току що сложих SONY XS-F1727размера им е 17 дълбочина 4.5 см, но не съм доволен.Ти с какво ги свириш че си доволен?
                http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                FIAT БРАВО 1.2 16v
                ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Няма как да си доволен от това пластмасово сони. в ниския клас до 50-60лв единствено хертз ми харесва как свирят. пайнерите и те като сони са с полипрепиленова мембрана и свирят дървено.

Коментар

infineon написа:
                    todorshalev написа:
                    Мда и аз току що сложих SONY XS-F1727размера им е 17 дълбочина 4.5 см, но не съм доволен.Ти с какво ги свириш че си доволен?
                    ами свиря ги с това Sony Xplod CDX GT 300 s и съм изключително доволен като цяло на звука на съм монтирал и оригинаална Туба в багажника + елипси SONY XS-F6926SE на кората и задна линия SONY XS-F1027SE и съм изключително доволен от звука ,той е чист иплътен е вярно нямам Бас който като удари и да ми се отваря багажника ама аз съм доволен
                    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Пичове мерси!Темата ми беше много полезна сега и моето мк2 има колони отпред ))

Коментар

Working...
                      X