Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпроси за навигация на Стило: карти, настройки, употреба...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпроси за навигация на Стило: карти, настройки, употреба...

Здравейте колеги. Нов съм във форума и моля да ме извините, ако не съм уцелил правилния раздел за темата Става въпрос за Фиат Стило Абарт с навигация (+ заводски буфер в багажника) и въпросите ми са няколко:1.Искам да попитам къде мога да намеря карта за БГ във форума? И дали има нещо специфично при записването на диска?2.Тъй като в настройките на навигацията има опция Autoclip Detect искам да попитам дали чете видео файлове, клипове и т.н. (чете мп3, не знам дали всички навита от този модел четът)?3.Има ли начин да не натискам почти всеки път бутона Плей за да тръгва музиката... при това от трак 1, ако е свирил примерно 5? И може ли да се превъртат траковете (т.е. да отидеш на 1:30мин от трака)?П.с. може питанките ми да Ви се сторят глупави, но съм нов в групата Фиат и моля да ме извините. Надявам се тук да открия отговорите на въпросите ми Преместена. Редактирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org

За картите л.с. на Brevetti прати.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

кола

Изтегли си мануал за модела кола .като начало
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: кола

Колеги, а този AUX бутон, който е неактивен... има ли начин да се прикачи наистина aux ?

Коментар

Колега,някакво развитие по въпросите ти има ли?Бих искал и аз да разбера отговорите...Успя ли да разбереш как да ползваш AUX..? Все трябва да има начин,а аз не успявам да го открия.Може би,ще споделиш ако си научил нещо интересно.

Коментар

За 140лв не само АУКС ами и МП3 от USB ще засвири.Картите ... с тях и без тях все тая.Карта е силно казано.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Здравейте колеги,едно тъпо въпросче да задам набавихме диска за навито за Стило 2001г.,всичко тръгна,но няма звук,хем го усилих до 100,когато тръгне да навигира нищо не се чува освен радиото. От къде се пуска звука на навигацията за тази NIT G1?Не е необходимо да пускаш един и същ въпрос на 3 различни места.Като за пръв път ти прощаваме, но следващия ще има предупреждение официално.Модераторски екип на фиат-бг.орг

Коментар

Звук ще чуеш само когато наближиш предстояща маневра.Звукът на радиото ще спре сам и ще чуеш командата (най-вероятно на италиански).

Коментар

На английски е навито,тествах го и за съжаление никакъв звук не издава,когато предстои завой или нещо от сорта,направо си е нямо Дали случайно от някъде просто не е спрян гласа,не мога да намеря такава настройка обаче?

Коментар

На английски кое е? Текстовата информация, която виждаш ли?Това няма нищо общо.Гласът най-вероятно е на италиански. За смяна иска друг диск, който засега не мога да намеря, но вече свикнах да си говорим на италиански Има опция за намаляване/усилване звука на навигацията. Но дори и докрай да е намалено, ако ти свири музика, като дойде време за команда, музиката ще спре, но няма да чуеш нищо. Така ли е при теб?

Коментар

Точно така,текста е на английски,но не се чува нищо дори и да дойде завой,навигацията си навигира,но няма глас който да предупреди нещо поне Иначе съм я усилил на 100,но просто никой не проговаря по какъвто и да е повод от тази навигация Та има ли начин да проговори изобщо???

Коментар

Гласът най-вероятно е на италиански. За смяна иска друг диск, който засега не мога да намеря, но вече свикнах да си говорим на италиански Като идваш към София ще намериш такъв диск)) И при зададен маршрут ли ти мълчи ,колега?
                        Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

Да,и при зададен маршрут мълчи та мълчи иначе си навигира както на големия дисплей така и на малкия дава завоите със стрелка и метрите излизат,не че са много точни,но това е друга тема,та... как да пусна гласът???

Коментар

Единственото за което се сещам е, дали си активирал "Activate RG"
                            Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

Трябва ли да е активиран,защото мисля че има отметка и е активиран??

Коментар

Working...
                              X