donnna написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв акумулатор да си купя и от къде?
Collapse
X
-
Моя ме изостави един мартенски ден тази година и реших да пробвам AC Delco, 75Аh на темпра-та.Чух добри неща за тях и го предпочетох пред Bosсh Silver.Надявам се да си оправдае 2 пъти по-високата цена от българските. Естествено, за сега работи като всеки друг Честно казано, омръзна ми да хвърлям акумолатори няколко месеца след изтичането на гаранцията До сега съм карал само нашенски, монтански мисля - винаги си отива по един и същи начин - прекъсване м/у клетки...Може и да съм карък, деI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
За българските акумолатори
Не знам колко са по-хубави "вносните" акумолатори, само ще ви кажа че преди да взема фиатката карах Самара която е с "Искра" на 7 години!!! Най-обикновен акумолатор, даже миналата зима ме мързя да го зареждам но тази ще го сторя, защото Самарата я кара жената.Палеше и при -18, е сега не знам дали и тази зима ще устиска, но 7 години експлоатация ми се струва доста добре!Колата я карам целогодишно, за последната година минах 24 000 км!Така, че ако ми се наложи да купувам акумолатор той задължително ще е "Искра"!FIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
FIAT Stilo 1.2 16V LPG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар