Здравейте колеги , изпадна ми евтин парктроник за Марето , и понеже чат пат и жена ми я кара , а тя е свикнала на габарита на нейното Рено Туинго , виждам че малко боязливо я паркира , а и на мен предполагам ще ми е по-удобно с него , та реших да питам някой дали си е слагал , да каже как е положението ?особенно с тази част на задната броня която пада! И отделно от това (понеже за първи път се сблъсквам с подобни решения) , къде се връзва зумера , за да се включва парктроника само когато включа задна скорост!?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за парктроник на Марея комби
Collapse
X
-
В комплекта има описание.Височина от 50 до 65см., в зависимост от модела.Датчиците на равни разстояния, без да са под хоризонтален или вертикален наклон.4те или колкото са датчика се включват в кутийката за управление, към нея се включва дисплея/зумера.А захранване се взима от конектора на стопа. По-точно от задната светлина.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
-
galinchooo написа:на Марея(уикенд) комби не става...Долната врата е ниска,скосена.Разстояние между датчиците(ако е 4ри) пак ще е малко. Датчиците ще се бъркат от асфалта.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Аз за позиционирането на датчиците не се притеснявам толкова , ще си направя по една пластмасова шайбичка за да еднакво позиционирани , но повече ме притеснява момента в който си сваля средната част на бронята , трябва да поставя някакси кабелите , така че да не се пречупват и да се смачкват при отваряне/затваряне на тази част!Затова питах дали някой си е слагал за да даде личен опит , а никъде не съм срещал Марея с парктроник за да питам как е монтиран!Fiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.
Коментар
-
Ето как се прави на Аудиhttp://5group.com/~zdravko/audi/howt...king-howto.htmFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Както отговорих на един колега на ЛС , видях една Марея комби със парктроник , спрях колегата и се заговорихме , каза че проблем няма нито с работата на парктроника , нито е имал при монтажа , само дето крайните два датчика отиват много близо до светлоотразителитено не е нещо фатално , показа ми как действа , по дисплея му беше на 80 см разстояние от мен (бях спрял зад него и той тръгна леко назад) , с рулетката премерихме 83 , все пак показанията са през 10 см , и няма как да покаже 83!Просто не ми остава време , иначе съм много ентусиазиран да си монтирам моя!Fiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.
Коментар
-
tomito9902 написа:Както отговорих на един колега на ЛС , видях една Марея комби със парктроник , спрях колегата и се заговорихме , каза че проблем няма нито с работата на парктроника , нито е имал при монтажа , само дето крайните два датчика отиват много близо до светлоотразителитено не е нещо фатално , показа ми как действа , по дисплея му беше на 80 см разстояние от мен (бях спрял зад него и той тръгна леко назад) , с рулетката премерихме 83 , все пак показанията са през 10 см , и няма как да покаже 83!Просто не ми остава време , иначе съм много ентусиазиран да си монтирам моя!
Коментар
-
Airfan написа:И мен ме интересува дали успешно е монтирал някой на Marea Weekend, тъй като съм си купил и скоро ще го монтирам. Падащата част не е проблемна, нито прекарването на кабелите. Проблемен, според мен, е наклонът на самата броня.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар