здравейте колеги, горд собственик съм на Fiat Marea 1.8 i седанн 1998г, преди 4 дни го купих. и ми се появи огромен проблем-като щракна лостчето на фаровете на къси, фаровете ми светят много слабо на дистанция 2 метра, копчето за регулиране не върши никаква работа, като натисна лостчето напред за да включа дългите ту левиат ту десниа, и изгасят всички светлини на моменти.Пробвах да регулирам фаровете ръчно но като завърта десният фар за да го регулирам нагоре се чува едно прещракване и няма промяна.Някой има ли представа от къде се регулират наляво и надясно.Забравих да спомена че фаровете са ми с лупи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с фаровете на фиат мареа помогнете
Collapse
X
-
Добре дошъл, и безавариини километри!Провери крушките дали са мотирани хубаво в гнездата. А и е хубаво да уточниш, слабо ли светят или ниско (близо пред колата). Ако е второто и се регулирани до последно значи колата е имала удар отпред. Ако е първото си премери токовете. Може да е проблем и с лостчето.п.с.не изключвам възможноста да въртиш в грешната поскоа и да си ги намалил до долу ти, пробвай да въртиш в обратната посока да видиш променя ли се нещо. иначе врътката за регулиране по хоризонтала е в другия край на фара (ако едната е отляво, другата ще е отдясно и респективно огледнално за другия фар). поразтърси се ще я намериш.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
-
Ewing написа:Добре дошъл, и безавариини километри!Провери крушките дали са мотирани хубаво в гнездата. А и е хубаво да уточниш, слабо ли светят или ниско (близо пред колата). Ако е второто и се регулирани до последно значи колата е имала удар отпред. Ако е първото си премери токовете. Може да е проблем и с лостчето.п.с.не изключвам възможноста да въртиш в грешната поскоа и да си ги намалил до долу ти, пробвай да въртиш в обратната посока да видиш променя ли се нещо. иначе врътката за регулиране по хоризонтала е в другия край на фара (ако едната е отляво, другата ще е отдясно и респективно огледнално за другия фар). поразтърси се ще я намериш.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар