Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения и съвети за озвучаване?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кой каквото да ми говори ,аз от Блаупункт съм доволен засега...Ама то които и да вземеш от тези ,няма да свири кой знае колко...
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
      Кой каквото да ми говори ,аз от Блаупункт съм доволен засега...Ама то които и да вземеш от тези ,няма да свири кой знае колко...
      да това ми е ясно че с този размер няма как да стане

Коментар

JoRe написа:
        Predatorsi написа:
        да това ми е ясно че с този размер няма как да стане
        Тогава те съветвам да не даваш много пари...Взимай Сони-то за 10 кинта и си готов...
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
          Оги, не очаквай да чуеш ниски честоти от говорител извън кутия, още повече че от тези 10 см говорителчета, няма да е кой знае какъв баса. За ниски честоти трябва голяма мембрана.
          Абсолютно, нямах големи очаквания, но днес и в кутия не се представиха кой знае колко по-добре. Моделът е XS-A1027. Няма го в сайта на техномаркета.

Коментар

ogi28b написа:
            Dido_Lyubenov написа:
            Оги, не очаквай да чуеш ниски честоти от говорител извън кутия, още повече че от тези 10 см говорителчета, няма да е кой знае какъв баса. За ниски честоти трябва голяма мембрана.
            Абсолютно, нямах големи очаквания, но днес и в кутия не се представиха кой знае колко по-добре. Моделът е XS-A1027. Няма го в сайта на техномаркета.
            Самия модел XS-A1027(10см),XS-A827(13см),XS-A1727(17см) и модела за пунто мк1(8см) е възможно най дървения модел на сони(XS-A серията).Тонколоните им са с ниски показатели...само 86db..което на практика означава че се доближават до стандарта на ментетата......
            FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

виждам, че колегата е дал и предложения за около 40 и няколко лева. Защо не погледнеш тези. http://aval-bg.com/car-audio/hertz/g...cx-100имал съм такива и ти гарантирам много добри високи и среди...чк среди не кой знае колко но ще са в пъти по-добре от останалтие предожения. Но не очквай кой знае какво с тези дебели предпазни решетки и малки дипчици.Иначе подкрепям мнението на колегите, ще имаш просто звук нищо повече. п.с.само за инфо, ако се сложат в подходящи кутии ще има и приличен бас имайки предвид размера.
              Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
              182A4.000 IAW49F
              LPG - Lovato EasyFast
              ----------------------------
              "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Working...
              X