Кой каквото да ми говори ,аз от Блаупункт съм доволен засега...Ама то които и да вземеш от тези ,няма да свири кой знае колко...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения и съвети за озвучаване?
Collapse
X
-
JoRe написа:Predatorsi написа:Кой каквото да ми говори ,аз от Блаупункт съм доволен засега...Ама то които и да вземеш от тези ,няма да свири кой знае колко...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Оги, не очаквай да чуеш ниски честоти от говорител извън кутия, още повече че от тези 10 см говорителчета, няма да е кой знае какъв баса. За ниски честоти трябва голяма мембрана.
Коментар
-
ogi28b написа:Dido_Lyubenov написа:Оги, не очаквай да чуеш ниски честоти от говорител извън кутия, още повече че от тези 10 см говорителчета, няма да е кой знае какъв баса. За ниски честоти трябва голяма мембрана.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
виждам, че колегата е дал и предложения за около 40 и няколко лева. Защо не погледнеш тези. http://aval-bg.com/car-audio/hertz/g...cx-100имал съм такива и ти гарантирам много добри високи и среди...чк среди не кой знае колко но ще са в пъти по-добре от останалтие предожения. Но не очквай кой знае какво с тези дебели предпазни решетки и малки дипчици.Иначе подкрепям мнението на колегите, ще имаш просто звук нищо повече. п.с.само за инфо, ако се сложат в подходящи кутии ще има и приличен бас имайки предвид размера.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар