Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения и съвети за озвучаване?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мнения и съвети за озвучаване?

Значи имам такова радио http://www.topdigital4you.com/index....od=261&lang=bg и мисля да взема тези колони за отпред http://vikiwat.com/tonkoloni-mx463st-megavox.html , а за отзад ей тези http://vikiwat.com/tonkoloni-mx103st-megavox.htmlКажете вашето мнение как ще се получи ?Дали някой ги има въпросните колони и като цяло MEGAVOX добра марка ли е ?

Мегавокс като цяло не е хич лоша марка,но тези за отзад ми се струват доста малки и като поусилиш ще започнат да кривят(ако съм разбрал правилно елиспите са за отпред) или в другия случай трябва да нагласиш звука да е повече отпред.
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Работата е малко от л..на боя, ама хайде...
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

такъв размер колони са ори на браво с тях силна музика няма да имаш ако това ти е целта
        Bravo 1.9d 97г

Коментар

ivailo rachev написа:
          Мегавокс като цяло не е хич лоша марка,но тези за отзад ми се струват доста малки и като поусилиш ще започнат да кривят(ако съм разбрал правилно елиспите са за отпред) или в другия случай трябва да нагласиш звука да е повече отпред.
          малки са ,но такъв е размера отзадедин беше сложил на оригиналните места не се получава някоя супер музика ,но става доста прилично

Коментар

nsn написа:
            такъв размер колони са ори на браво с тях силна музика няма да имаш ако това ти е целта
            под силна музика зависи какво разбираш,аз не искам като мина някоя къща и прозорците да падат Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

nsn написа:
              На Браво във вратите са 5" х 7", а отзад - 5 1/4Тук за каква кола иде реч?

Коментар

ogi28b написа:
                nsn написа:
                На Браво във вратите са 5" х 7", а отзад - 5 1/4Тук за каква кола иде реч?
                Типоотпред 4х6 (10см х 15см)отзад 4 инч (10см)

Коментар

Колега ,в Типо само с оригиналните колони озвучаването е доста зле...Шумоизолация на практика липсва ,заради тънките кори на вратите...Аз моите ги налепих с битумна лента и сега е по-добре...Замисли се и за нещо друго ,ако искаш да не чуваш само високи...Разбира се ако не държиш толкова много на качеството и да има всички честоти ,слагай оригиналните колони и си слушай така...
                  Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                  Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                  EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

не са лоша марка ама по-добре си остани с оригиналните направо а и не очаквай чудеса от DIVA-та ако искаш да имаш малко по-добро озвучаване смени го с нещо по-качествено.
                    Haters Gonna Hate

Коментар

quintessenz написа:
                      не са лоша марка ама по-добре си остани с оригиналните направо а и не очаквай чудеса от DIVA-та ако искаш да имаш малко по-добро озвучаване смени го с нещо по-качествено.
                      Имах хубаво ЦД ама замина и това един приятел ми го даде щото му седеше така ,а отзад нямам никакви колони и затова искам да си взема някакви

Коментар

Според мен избора ти определено е лош. Тези тонколони ще ти свирят като телефонна слушалка с тази измислица - радиото. Погледни им характеристиките и ще разбереш за какво говоря. 100 Hz - 10 kHz - Точно като телефонна слушалка, а тези тонколони с 93 dB чувствителност и минали някъде около 80/10= 8,0 W ... Нямаш ли някой градски дето разбира от музика, да ти даде малко напътствия ? Меко казано с тези измислици ще имаш чувството че караш телефонна кабина.
                        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Re: Мнения и съвети за озвучаване?

JoRe написа:
                          Значи имам такова радио http://www.topdigital4you.com/index....od=261&lang=bg и мисля да взема тези колони за отпред http://vikiwat.com/tonkoloni-mx463st-megavox.html , а за отзад ей тези http://vikiwat.com/tonkoloni-mx103st-megavox.htmlКажете вашето мнение как ще се получи ?Дали някой ги има въпросните колони и като цяло MEGAVOX добра марка ли е ?
                          ако имаш пари си вземи нещо по качествено,но ако нямаш и не държиш толкова много на качеството и тея ще ти свършат работа аз си вземах Тъндър за 25лв елипси и съм доволен от звука,с оригиналното радио съм АD185H

Коментар

Да, ама оригиналното радио има къде къде по-качествен звк. С това дървеното дето са му подарили, най евтините и най скъпите говорители ще свирят по един и същи начин. А лично аз видокоговорител с пластмасова мембран не бих си купил. Качествен нискочестотен звук ( бас ) може да с еочаква само от говорител с картонена мембрана. Дригите само тракт, не свирят. Чувствителност на висококоговоритела - 90 +/-1 dB ! Другото е мижай да те лажем.
                            Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                              Да, ама оригиналното радио има къде къде по-качествен звк. С това дървеното дето са му подарили, най евтините и най скъпите говорители ще свирят по един и същи начин. А лично аз видокоговорител с пластмасова мембран не бих си купил. Качествен нискочестотен звук ( бас ) може да с еочаква само от говорител с картонена мембрана. Дригите само тракт, не свирят. Чувствителност на висококоговоритела - 90 +/-1 dB ! Другото е мижай да те лажем.
                              Ми да вземем да си хвърлим тракащите пластмасови пайнери(94db) в коша.. викам аз тогава.....хахахахаха
                              FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Working...
                              X