J T D написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Visa UniScan
Collapse
X
-
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
-
GTipo написа:J T D написа:GTipo написа:И аз да се включа.Тези означават ли непременно...."купи си дебитомер"?Има ли някъде списък с грешките на unidiag?
Коментар
-
maskarata написа:Ето тук има каквото търсиш http://www.bootdisk.com/bootdisk.htm
Коментар
-
Само чист ДОС от дискета или диск и файлова система FAT16 или FAT32. Къв ти е проблема прайш си една буут дискета мяташ я на компютъра и действаш. Да ти кажа и аз не бях се захващал с такива досовски работи ама не е кой знае какво, трябват ти две три команди само и това е. Успех!Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
maskarata написа:Само чист ДОС от дискета или диск и файлова система FAT16 или FAT32. Къв ти е проблема прайш си една буут дискета мяташ я на компютъра и действаш. Да ти кажа и аз не бях се захващал с такива досовски работи ама не е кой знае какво, трябват ти две три команди само и това е. Успех!
Коментар
-
Колеги я ударете едно рамо, тук в тая тема сте се събрали баш специалистите в тая област. Значи имам едно ГИ БРЦ е нема как да не ме човърка съвеста че нямам кабел за него софта ми е наличен, остава кабела. Колегата dudula ми прати една схемичка на кабела но чевека на когото я дадох да ми я направи е затруднен с намирането на чипа в схемата и казва че същата схема сигурно я има и с транзистори а не с чип ако мога да му намеря такава. БРЦ се чете само по К-линия и с един ком порт, дори на оригиналния кабел направо е към УСБ маи. Схемата която имам е към ком порт тва не е никъв проблем имам хубав преходник към УСБ и през него става. Та ако някои има схемичка на интерфеисен кабел само за К-линия да удари едно рамо.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
pugsy написа:Я кажи модела на газовото,тука имам някакви схемки да видя дали има за това.Прикачени файловеПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Uho написа:Просто като си копирал файловете на харда си ги оставил ReadOnly. Ако си ги копирал от ЦД - там са си по подразбиране така. Просто влез в директорията на Висата и пиши: attrib -r /s .04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар