Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Visa UniScan

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

J T D написа:
    GTipo написа:
    И аз да се включа.Тези означават ли непременно...."купи си дебитомер"?Има ли някъде списък с грешките на unidiag?
    Колега GTipo,имам ги!
    Благодаря много С унидиаг изтрих грешките, и не са се появявали вече. Предполагам че е щото пробвах да изключа дебитомера и да карам без него. Unidiag и този кабел, Galletto 1260. Ще пробвам по-късно и визата - всички казват че не става. По темата. Трябва си чист дос, най-добре 6.22.
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
      J T D написа:
      GTipo написа:
      И аз да се включа.Тези означават ли непременно...."купи си дебитомер"?Има ли някъде списък с грешките на unidiag?
      Колега GTipo,имам ги!
      Благодаря много С унидиаг изтрих грешките, и не са се появявали вече. Предполагам че е щото пробвах да изключа дебитомера и да карам без него. Unidiag и този кабел, Galletto 1260. Ще пробвам по-късно и визата - всички казват че не става. По темата. Трябва си чист дос, най-добре 6.22.
      DOS 7.0 става ли.Имам тук един лаптоп обаче е с уинд хр на него може ли да се пусне чист дос или трябва да се инсталира стар уин задьлжително

Коментар

Можеш да ззаредиш ДОС и от дискета или CD, но файловата таблица на харддиска да е FAT.
        Fiat Marea TD100

Коментар

iuly_vn написа:
          Можеш да ззаредиш ДОС и от дискета или CD, но файловата таблица на харддиска да е FAT.
          Дадоха ми един диск на него пише FREEDOS -той става ли.Ако не става MSDOS става ли

Коментар

Ето тук има каквото търсиш http://www.bootdisk.com/bootdisk.htm
            Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

maskarata написа:
              Ето тук има каквото търсиш http://www.bootdisk.com/bootdisk.htm
              msdos не става ли?

Коментар

Само чист ДОС от дискета или диск и файлова система FAT16 или FAT32. Къв ти е проблема прайш си една буут дискета мяташ я на компютъра и действаш. Да ти кажа и аз не бях се захващал с такива досовски работи ама не е кой знае какво, трябват ти две три команди само и това е. Успех!
                Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

maskarata написа:
                  Само чист ДОС от дискета или диск и файлова система FAT16 или FAT32. Къв ти е проблема прайш си една буут дискета мяташ я на компютъра и действаш. Да ти кажа и аз не бях се захващал с такива досовски работи ама не е кой знае какво, трябват ти две три команди само и това е. Успех!
                  Понеже в wikipedia пише IBM пусна последната комерсиална версия на DOS - IBM PC-DOS 7.0 - в началото на 1995. Тя имаше много нови помощтни програми като антивирусна програма, пълна програма за създаване на резервни копия, поддръжка на PCMCIA, и DOS разширения за работа с писалка. Тя имаше също нови възможности за подобряване на достъпната памет и дисковото пространство.PCMCIA ми е картата сьс сериините портове.И другата подробност е че нямам флопи само сд

Коментар

В рар-а е исо,блъскай на диск и си пич.http://uploading.com/files/ef9b33dd/...4e75f6e8ebb871

Коментар

Колеги я ударете едно рамо, тук в тая тема сте се събрали баш специалистите в тая област. Значи имам едно ГИ БРЦ е нема как да не ме човърка съвеста че нямам кабел за него софта ми е наличен, остава кабела. Колегата dudula ми прати една схемичка на кабела но чевека на когото я дадох да ми я направи е затруднен с намирането на чипа в схемата и казва че същата схема сигурно я има и с транзистори а не с чип ако мога да му намеря такава. БРЦ се чете само по К-линия и с един ком порт, дори на оригиналния кабел направо е към УСБ маи. Схемата която имам е към ком порт тва не е никъв проблем имам хубав преходник към УСБ и през него става. Та ако някои има схемичка на интерфеисен кабел само за К-линия да удари едно рамо.
                      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Я кажи модела на газовото,тука имам някакви схемки да видя дали има за това.

Коментар

pugsy написа:
                          Я кажи модела на газовото,тука имам някакви схемки да видя дали има за това.
                          BRC secuent 24 за сега намерих едно момче дето обеща да ми я направи по схемат на колегата Ilkor с един комп порт, така че маи търсенето ми на схема с транзистори отпада, а и Илко каза че с транзистори не ставало много читаво и правело проблеми. А и наистина предпочитам този вариант на схема защото Даниел си я е направил по нея и му бачка перфекно. Ама ти пак виж какво имаш, ето я схемата на колегата:
                          Прикачени файлове
                          Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                          Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                          Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Здравейте, Направих си адаптера, обаче визата не мога да я подкарам.Следа като подтвърдя модела ми изкарва : FILE WRITE ERROR. IMPOSSIBLE TO CONTINUE....Искам да отбележа, че я пускам от харда, не от цд-то.
                            04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Просто като си копирал файловете на харда си ги оставил ReadOnly. Ако си ги копирал от ЦД - там са си по подразбиране така. Просто влез в директорията на Висата и пиши: attrib -r /s .

Коментар

Uho написа:
                                Просто като си копирал файловете на харда си ги оставил ReadOnly. Ако си ги копирал от ЦД - там са си по подразбиране така. Просто влез в директорията на Висата и пиши: attrib -r /s .
                                Справих се с проблема.Сега бутвам от флашка. Изглежда ок, но ми дава грешка в комуникацията с ЕКУ-то.Защо F2 бутона изисква код и какъв е той ?Как мога да разбера дали настройките са ми правилни ?Използвам само К линия.
                                04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Working...
                                X