u_bo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Visa UniScan
Collapse
X
-
ilko-gd написа:На Марея, комби, ТД100 съм пробвал всички възможни комбинации, които предлага Визата, но така и не успя да се свърже на нито една от тях. Моята Брадвичка си няма АБС и на нея няма как да пробвамFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
u_bo
Коментар
-
u_bo
Stefan Hadjov написа:Прави ми впечатление че О2-сензора ти дава 850 mV,kоето не е добре-говори за обогатена горивна смес и ще те води до завишен разход на гориво.Средната стойност на показанието на О2-сензора не трябва да бъде над 450 mV.
Коментар
-
naskobg написа:RockStar написа:може ли някой да ми помогне - как да тествам адаптера с VISA Uniscan дали работи коректно без да е вкл. към автомобилаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Прави ми впечатление че О2-сензора ти дава 850 mV...
Коментар
-
Mupo написа:Stefan Hadjov написа:Прави ми впечатление че О2-сензора ти дава 850 mV...
Коментар
-
Да има. Това го правеше още преди да сложа газ. Имаше пролем и с гумения въздоховод от дросела до смукателните колектори - беше скъсан точно преди дросела. Първо го залепих, след това го смених, но нещата останаха без промяна. Вероятно (само предполагам) и лоши свещи, нямах възможност да ги сменя с препоръчаните от Фиат(до няколко дни и те ще се сменят), акумулатора сдава, но едва ли да е от него. Сменени са също датчици за темпераура - имаше неработещи, вариатор, ремъци, една бубина и т.н. Автомобила е с двигател а1000, 1,8 с вариатор, грешки записани няма. Можеби ще е по-добре да кача някоя друга снимка във Визата.
Коментар
-
Mupo написа:Да има. Това го правеше още преди да сложа газ. Имаше пролем и с гумения въздоховод от дросела до смукателните колектори - беше скъсан точно преди дросела. Първо го залепих, след това го смених, но нещата останаха без промяна. Вероятно (само предполагам) и лоши свещи, нямах възможност да ги сменя с препоръчаните от Фиат(до няколко дни и те ще се сменят), акумулатора сдава, но едва ли да е от него. Сменени са също датчици за темпераура - имаше неработещи, вариатор, ремъци, една бубина и т.н. Автомобила е с двигател а1000, 1,8 с вариатор, грешки записани няма. Можеби ще е по-добре да кача някоя друга снимка във Визата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар