WRS написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Visa UniScan
Collapse
X
-
2000_16V написа:Има ли алтернатива за диагностиката на автомобил с KL интерфейс. Някой не знае ли за софтуер, който работи под Windows или поне да не е с два COM порта. И на мен ми се иска да си сглобя устройство за диагностика, но намирането на компютър с два ком порта функциониращи под DOS, направо се оказа невъзможно. С един ком порт не могат ли поне да се проверят грешките в колата, без значение дали ще може да се изчистят. Все пак лампата за диагностика на автомобила е вързана само към L шината.Fiat Marea TD100
Коментар
-
Ако беше прочел цялата тема щеше да разбереш ,че тръгва само със СОМ и се стартира пред ДОС.Fiat TEMPRA 1.6 i.e. 159A3.048 75Hp + L.P.G
Fiat BRAVO 1.4 12V SX 80Hp + L.P.G
Fiat TIPO 1.6 i.e. Selecta 159A3.048 75Hp + L.P.G LOVATO
Коментар
-
Попадам на 2 компа с повредени серийни портове.Тествам ги със стара мишка за КОМ порт и още други две устройства и не искат да работят.В биоса ком портовете са конфигурирани правилно.Тези компютри са били в компютърна зала и може да са избили портовете.Дали е възможно да се сложи допълнително една I/O платка на ISA слота за да мога да си подкарам визата.Моля някой да ми отговори или да продължавам да търся компютър.Petar
Коментар
-
Може, но нова ISA платка не знам от къде ще намериш.PCI платки се продават все още.Сигурен ли си че мишката работи ? Намерим СОМ модем и пробвай с него, при АТ команди ще ти индикира и ще разбереш дали работи ---------А колегата @t_i_t_o ако се не лъжа спомена, че проекта му е с комерсиална цел.Ако е така да си го ползва със здравеF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Помогнете моля.Направиха ми платката по схемата с двете линии,свързах се с колата с "Унидиага",което означава,че схемата/платката работи/.Тази неделя подкарахме и Визата,свърза се с компютъра на колата,но не отчита никакви стойности.Рестартирахме програмата/по препоръка на Оги/,но за съжаление пак се свързва/разпознава компа/,но неизлизат никакви стойности или грешки/сигурен съм че имам/.Каква може да е причината?
Коментар
-
willow75bg написа:Помогнете моля.Направиха ми платката по схемата с двете линии,свързах се с колата с "Унидиага",което означава,че схемата/платката работи/.Тази неделя подкарахме и Визата,свърза се с компютъра на колата,но не отчита никакви стойности.Рестартирахме програмата/по препоръка на Оги/,но за съжаление пак се свързва/разпознава компа/,но неизлизат никакви стойности или грешки/сигурен съм че имам/.Каква може да е причината?Прикачени файловеFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар