J T D написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Visa UniScan
Collapse
X
-
wwalker написа:И аз ползвам Виза, но ме учудва дето се е закачила за дизел. Мойта има само за бензинки. Качи софта някъде да го видя или го прати на stanev_labs@yahoo.comФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Ми айде преправи го по тая схема де, какъв ти е проблема? Купуваш си един кабел за принтер, и един кабел за сериен порт и свързваш от 25 пиновия към 9 пиновия:8 с 16 с 63 с 27 с 42 с 35 с 820 с 422 с 97 с 5 и готово - вече ще имаш 2 порта и ще си ползваш успешно програмата Вместо да вложиш малко мисъл и да се сетиш какво ти казвам, бързаш да дуднеш. Как да ти го напиша по-ясно: НЕ СТАВА, или НЕ СТАВА? Дано поне едното НЕ СТАВА ти е ясно. Женски порт = когато има дупчици. Мъжки порт - когато има крачета/пинове/иглички/пъпки, или каквото се сетиш стърчащо. Женски 25-пинов порт = паралелен порт = LPT порт = порт за принтер = НЕ СТАВАМъжки 25-пинов порт = сериен порт = РС232 = СТАВА.Прочети внимателно и предния ми пост - "25 пиновия - женски - е паралелен -> Греда! (Не става, казано с думи прости! )"И питах дали случайно този порт не е мъжки, което ще рече че вероятно ще стане. Абе кво се занимавам.... ти му помагаш, оно се зъби... Давай по тая схема смело, всичко става! А ние тука в говорилнята ще се спасяваме както си знаеме...
Коментар
-
По стандарт женски 25 пинов конектор се ползва за паралелен порт.Серийните портове се извеждат или на 9 пинов женски или на 25 пинов мъжки.Така че има голямо значение дали 25 пиновия порт е мъжки или женски ... това е искал да каже колегата.Ако е женски - не върши работа ...А, той ме е изпреварил
Коментар
-
u_bo
dersi написа:НЕ СТАВА ТА НЕ СТАВА,ето друга схема с обяснение.Може да съм бил рязък-извинявам се за което.Даите смеислено обяснение,тия схеми не ги измислям аз!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар