BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Visa UniScan
Collapse
X
-
u_bo
Uho написа:BO написа:Получих информация, че този модел PCMCIA карта към COM порт работи под чист ДОС.http://www.argosy.com.tw/product-det...d=56Някой има ли информация от къде можем да се сдобием с нея по най-бързия начин и дали някой е пробвал вече с такава карта да подкара ВИЗА-та.
Коментар
-
Uho написа:BO написа:Получих информация, че този модел PCMCIA карта към COM порт работи под чист ДОС.http://www.argosy.com.tw/product-det...d=56Някой има ли информация от къде можем да се сдобием с нея по най-бързия начин и дали някой е пробвал вече с такава карта да подкара ВИЗА-та.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Uho написа:BO написа:Получих информация, че този модел PCMCIA карта към COM порт работи под чист ДОС.http://www.argosy.com.tw/product-det...d=56Някой има ли информация от къде можем да се сдобием с нея по най-бързия начин и дали някой е пробвал вече с такава карта да подкара ВИЗА-та.
Коментар
-
NikMar написа:Поиграх си да побългаря визата и успях да направя менютата на български, хелпа все още не съм намерил къде е, но търсенето продължава, ако някой иска може да опита да замени сложи файловете от rar-a на съответните им места.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Менютата си излизат без проблем, с хелпа още немога да се справя, в този студ нямам възможност да закача колата, нямам гараж. Целия превод е в/у английския вариант с малка помощ и от руския когато се чудех за точния превод. Кирилизацията си я прави без проблем затова е насочен CYR драйвера в LINGUE.VIS. Така че което се взема от тези 2 файла си излиза на български до където успях да вляза без да закачам колата. В ITALAUTO-BG.NET един колега казва че е пробвал и си работело. Впрочем няма причина да не работи и за грешките щом менютата са кирилизирани, нали ги взема от едно и също място.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
BO написа:Дай модела на картата да я разгледам и веднага идвам да я пробваме.
Коментар
-
NikMar написа:Поиграх си да побългаря визата и успях да направя менютата на български, хелпа все още не съм намерил къде е, но търсенето продължава, ако някой иска може да опита да замени сложи файловете от rar-a на съответните им места.Прикачени файлове
Коментар
-
Значи аз го слагам в/у Виза 1.83С в която DBCODICI.EXE за английската версия има следните параметри: размер - 110 KB (113,256 bytes), дата - вторник, Април 10, 2007, 9:03:12 PM. Пробвам го на 3 компа и си върви, вече не помня точно от къде съм го теглил, но мисля че е от тук. Ако трябва ще се опитам да я кача цялата.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Бихте ли си казали мнението:закачих визата,на която адаптера ми е само за коли по К линия,за Ланча Капа 2.4 JTD 98 година,която пък беше с 3-пиновата букса(стандартната) по която беше с три жички а не с две!Много се учудвам,ама всичко си бачкаше!Прочете грешките и си искара параметрите в реално време!Кажете какво мислите!Възможно ли е да има коли с три проводника на буксата за диагностика,и да се направи диагностика само по К-линия с адаптер направен за коли само по К-линия,защото за мое учудване успях да се закача!Адаптера ми е с ЕДИН ком!ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар