Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Visa UniScan

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BO написа:
    Получих информация, че този модел PCMCIA карта към COM порт работи под чист ДОС.http://www.argosy.com.tw/product-det...d=56Някой има ли информация от къде можем да се сдобием с нея по най-бързия начин и дали някой е пробвал вече с такава карта да подкара ВИЗА-та.
    Колеги,Имам PCMCIА карта с 2 COM-a, за която производителя се кълне, че работи под ДОС. Търся някъде да пробвам дали наистина е така.Можем ли да я тестваме някъде?

Коментар

Uho написа:
      BO написа:
      Получих информация, че този модел PCMCIA карта към COM порт работи под чист ДОС.http://www.argosy.com.tw/product-det...d=56Някой има ли информация от къде можем да се сдобием с нея по най-бързия начин и дали някой е пробвал вече с такава карта да подкара ВИЗА-та.
      Колеги,Имам PCMCIА карта с 2 COM-a, за която производителя се кълне, че работи под ДОС. Търся някъде да пробвам дали наистина е така.Можем ли да я тестваме някъде?
      ако нямаш драйвери е безмислено да пробваш

Коментар

Uho написа:
        BO написа:
        Дай модела на картата да я разгледам и веднага идвам да я пробваме.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
          Uho написа:
          BO написа:
          Тази с 2-та ком-а съм я пробвал и работи под дос и виза-та си върви,един младеж в Самоков ми я беше дал за 1 ден,каза че ще ми намери ама нещо се затри някъде.Пробвал съм какви ли не и нищо не тръгна под дос,а тази никъде в българия не я намерих да се продава,от бая време дебна и в ebay да си взема ако изкочи,ама пак нъцки.

Коментар

NikMar написа:
            Поиграх си да побългаря визата и успях да направя менютата на български, хелпа все още не съм намерил къде е, но търсенето продължава, ако някой иска може да опита да замени сложи файловете от rar-a на съответните им места.
            А ти пробвали колега,как бачка с тези файлове Визата???Как ли ще исписва грешките??? :D
            ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Менютата си излизат без проблем, с хелпа още немога да се справя, в този студ нямам възможност да закача колата, нямам гараж. Целия превод е в/у английския вариант с малка помощ и от руския когато се чудех за точния превод. Кирилизацията си я прави без проблем затова е насочен CYR драйвера в LINGUE.VIS. Така че което се взема от тези 2 файла си излиза на български до където успях да вляза без да закачам колата. В ITALAUTO-BG.NET един колега казва че е пробвал и си работело. Впрочем няма причина да не работи и за грешките щом менютата са кирилизирани, нали ги взема от едно и също място.
              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

BO написа:
                Silicom Double Serial PCMCIA CardТова е най-доброто, което намерих като описание - ТукА иначе си има драйвери за ДОС, и дори успях да напрявя някъква връзка с външен модем Ето и малко снимки:
                Прикачени файлове

Коментар

голям проблем с виза не се свързва с нищо и пише че не разпознава екуто само единпът се се свърза с една астра и само прочете грешките и до там като обърнах на параметри ми изписа пак че не разпознава екуто некои ако може да помага благодаря ви предварително
                  fiat bravo 16_16v 103hp

Коментар

NikMar написа:
                    Поиграх си да побългаря визата и успях да направя менютата на български, хелпа все още не съм намерил къде е, но търсенето продължава, ако някой иска може да опита да замени сложи файловете от rar-a на съответните им места.
                    Колега при мен не се получава с файловете.Относно превода на грешките това може да ти е от полза.
                    Прикачени файлове

r_osen@yahoo.com

Коментар

Кое точно не се получава? Ако ги сложиш на точните места трябва да тръгне.
                      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!

Коментар

NikMar написа:
                        И аз ги сложих на точното място колега ама не тръгват!
                        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
                          NikMar написа:
                          И аз ги сложих на точното място колега ама не тръгват!
                          Оспокоявам се че не съм единствения .

r_osen@yahoo.com

Коментар

Тук обаче има уловка. На Виза 1.83С не тръгват тези файлчета. При версиите които не са кракнати всичко е ОК.
                            Fiat Punto 1.1 '97

Коментар

Значи аз го слагам в/у Виза 1.83С в която DBCODICI.EXE за английската версия има следните параметри: размер - 110 KB (113,256 bytes), дата - вторник, Април 10, 2007, 9:03:12 PM. Пробвам го на 3 компа и си върви, вече не помня точно от къде съм го теглил, но мисля че е от тук. Ако трябва ще се опитам да я кача цялата.

Коментар

Бихте ли си казали мнението:закачих визата,на която адаптера ми е само за коли по К линия,за Ланча Капа 2.4 JTD 98 година,която пък беше с 3-пиновата букса(стандартната) по която беше с три жички а не с две!Много се учудвам,ама всичко си бачкаше!Прочете грешките и си искара параметрите в реално време!Кажете какво мислите!Възможно ли е да има коли с три проводника на буксата за диагностика,и да се направи диагностика само по К-линия с адаптер направен за коли само по К-линия,защото за мое учудване успях да се закача!Адаптера ми е с ЕДИН ком!
                                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Working...
                                X