Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Visa UniScan

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги, някой да даде ако може една ръка помощ. Търся Visa 1.83C, само че на руски. Какви ли не опити правих да подкарам английската версия на руски и не успях. А ми е много важно да я имам на руски, че и бащата е ентусиаст а на англииски за него е все едно на китайски и ми запали главата да му търся руската версия.
    Fiat Punto 1.1 '97

Коментар

В DOWNLOAD секцията на сайта визата която има е на руски. :D
      KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
      Land Rover Discovery 2.5TD '94
      EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
      EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
      EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Да, на руски е, но за съжаление не е 1.83C (или с други думи кракнатата версия която не се нуждае от контролера). Аз имам 1.83C на англииски, но ми трябва такава на руски.
        Fiat Punto 1.1 '97

Коментар

Май се заменяха файлове и ставаше. По запознатите да кажат кои.

Коментар

Има едни RUS файлове, те са превода, аз ти пратих на л.с линк @hann, ако не се оправиш ще ти пратя РУС файловете.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

виза

пред време същия файл от руски го преведох 50 % на български и после като се отвори програмата си се чете както трябва
              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Колега, благодаря за линк-а. Опитвах да слагам .рус и .енг файлове. Сменявах им имената, какво ли не правих и не става. Значи всички менюта стават на руски, обаче когато изберете грешки или инженерни параметри и започне същинската диагностика, там всичко е с маймуни вместо с букви и само тук там някоя дума се разчита. Много ще съм ви благодарен, ако съдействате да я пусна Визата на руски.
                Fiat Punto 1.1 '97

Коментар

Здравей колега,пробвай да смениш файла LINGUE.VIS с този който съм сложил тук. Пробвано е и работи на руски (без да се променят други файлове от VISA183C).
                  Прикачени файлове
                  Stilo Dynamic MW 1.9 JTD '03
                  Punto HLX JTD '02

Коментар

Колега, благодаря за файла. Подмених го, обаче пак положението е същото. Всички менюта стават на руски, обаче когато се достигне до диагностичния екран (също и хелповете) всичко е изписано с неразбираеми символи. Ето и снимки за да видите какво имам предвид.(Не закачам колата, а от менюто за избор на марка избирам ДЕМО, но това като цяло от опит знам, че няма никакво влияние върху текста - дали се изписва правилно или не)Някакви други идеи...???
                    Прикачени файлове
                    Fiat Punto 1.1 '97

Коментар

Добре колеги, явно това с руската версия се оказва проблем. В такъв случай да попитам, някой може ли да помогне като ми запише контролера и паметта, защото аз просто нямам програматор?
                      Fiat Punto 1.1 '97

Коментар

Да не зареждаш някой ДОС с кирилизатор ?При мене няма проблеми.Ако нямаш нищо важно на диска го затрий, BOOT-ни с някое DOS CD и пиши:sys c:Като ти изпише :System transferred или нещо такова влез в системния дял С: и пишиdir /aТрябва да имап един Command.com & IO.SYSКопирай Висата и пробвай.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

А каква е паролата за достъп за настройките на Visa 1.83?мерси

Коментар

Тук вече нямам идея, ако някой я знае, но едва ли .....
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

По спомен май беше TEC(без да натискате Enter)

Коментар

Tова е ! Проверих преди малко.
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X