Колеги, някой да даде ако може една ръка помощ. Търся Visa 1.83C, само че на руски. Какви ли не опити правих да подкарам английската версия на руски и не успях. А ми е много важно да я имам на руски, че и бащата е ентусиаст а на англииски за него е все едно на китайски и ми запали главата да му търся руската версия.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Visa UniScan
Collapse
X
-
Колега, благодаря за линк-а. Опитвах да слагам .рус и .енг файлове. Сменявах им имената, какво ли не правих и не става. Значи всички менюта стават на руски, обаче когато изберете грешки или инженерни параметри и започне същинската диагностика, там всичко е с маймуни вместо с букви и само тук там някоя дума се разчита. Много ще съм ви благодарен, ако съдействате да я пусна Визата на руски.Fiat Punto 1.1 '97
Коментар
-
Колега, благодаря за файла. Подмених го, обаче пак положението е същото. Всички менюта стават на руски, обаче когато се достигне до диагностичния екран (също и хелповете) всичко е изписано с неразбираеми символи. Ето и снимки за да видите какво имам предвид.(Не закачам колата, а от менюто за избор на марка избирам ДЕМО, но това като цяло от опит знам, че няма никакво влияние върху текста - дали се изписва правилно или не)Някакви други идеи...???Fiat Punto 1.1 '97
Коментар
-
Да не зареждаш някой ДОС с кирилизатор ?При мене няма проблеми.Ако нямаш нищо важно на диска го затрий, BOOT-ни с някое DOS CD и пиши:sys c:Като ти изпише :System transferred или нещо такова влез в системния дял С: и пишиdir /aТрябва да имап един Command.com & IO.SYSКопирай Висата и пробвай.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар