Колеги, този търговец: cardiag е некоректен.Оказва да подмени дефектирала част, въпреки уж гаранцията от 1 година.За да не помисли някой, че това е нелоялна конкуренция, координатите ми са:Климент Тошковтел. 088/ 880 32 80
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Visa UniScan
Collapse
X
-
Комплект ксенони, трябва да се отбележи че наистина прати фактура, само се забави няколко дни.Гаранционна карта обаче не прати, защото "си държал клиентите в екселски файл и нямало проблеми".Да, ама едната крушка кихна и т.н. търговец се скатава, откакто го търся.Обаче е сбъркал човека и 70-80 лева за нова крушка ще му излязат през носа
Коментар
-
По лесно и на по ниска цена
ако има кракната версия на програмата тоес рабопеща без донгъл може да се пробва с кабел за GSM 1 RS232-> 5v TTL и само с 1 транзисторен ключ за да стане изхода 12в 2 Виртул ПС ако се настрои както трябва не може да не стане кабел с USB -с чип за ГСМ по стар модел например -----PL2300 чип някой да ми пусне на мейла програмата аз съм събрал поне 10 версии и не помня вече коя каква е и ще пробвам P.S.: аз вече нямам Фиат, сега карам Ситроен ZХ, нали няма да ме изгоните
Коментар
-
Здравейте на всички, нов член съм, но и аз се интересувам от Visa-та, искам да помоля който има кракнатата версия да ми я прати на e-mail -а : tsetsook@yahoo.com, понеже имам лаптопче, и искам и аз да си преслушам FIAT-чето, мерси предварително. :DFiat punto
Коментар
-
Здравейтепроверено ли е дали работи платката с PCMCIA cardbus с 2 КОМ порта?Търговеца, който продава платките твърди, че това е начина за подкарване.Ако става с такава карта моля някой да постне снимка на самата карта и как се познава дали може да работи под ДОС или не?поздрави на всичкиPunto 1.4 gt
Коментар
-
jblmusic написа:Здравейтепроверено ли е дали работи платката с PCMCIA cardbus с 2 КОМ порта?Търговеца, който продава платките твърди, че това е начина за подкарване.Ако става с такава карта моля някой да постне снимка на самата карта и как се познава дали може да работи под ДОС или не?поздрави на всичкиTempra 1.8 i.e. SX SW 1995 г.
двигател 836А5.000 MPI-WEBER- MARELLI IAW 8F
Коментар
-
Колега, пробвал съм тази: http://www.chronos.com.tw/ - при продуктите търсиш - G. PCMCIA (Cardbus) там я има - модела е: MP952CB Cardbus в секцията драйвери има драйвери за ДОС но, не става имам приятел програмист, който пробва и накрая се отказа обясни ми, че това е вид емулация, а устройството/четеца/ явно търси физически. Иначе подкара мишка с КОМ /стар модел/ така, че картата работи под ДОСу но не върши работа, иначе я има на много места, но вносителя мисля, че са РЕСЕТ http://www.reset.bg/catalog/348ind.php?cPath=44_94Fiat punto
Коментар
-
ей тия са ми на компа на дъното на десктоп машината 586 АМД 400 .Няква идея дали ще станат за визата понеже единия от дъното излиза директно на КОм порт отзад на капака за мишка а от другия излиза за LPT принтер предполагам тая широката букса.Върти ми се в главата да го слагам в колата някъде разбира се ще се олекоти и няма да е с тия капаци.Чакам някво скромно мнение за да ме откаже от начинаниетоPunto 1.4 gt
Коментар
-
kaci написа:Картата която работи с Визата е на ARGOSY(SP 320/1).Същата фирма предлага и карта с два ком порта но за Визата не върши работа.Punto Power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар