С какъв архиватор отваряте тези rar-ове.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Visa UniScan
Collapse
X
-
Благодаря на ivo за архиватора! Не разбрах само за какво служат тези файлове с разширение .binОтносно посочените по-горе схеми на адаптори- може ли някой да ги направи, ако трябва и срещу прилично заплащане, стига да работят.Tempra 1.8 i.e. SX SW 1995 г.
двигател 836А5.000 MPI-WEBER- MARELLI IAW 8F
Коментар
-
Тази система позволява да се наблюдава в реално време работата на основната част от датчиците на двигателя и техните параметри.Разчита записаните в ECU-то грешки и дава възможност да се открият повреди по системата.На този адрес http://www.minsk555.narod.ru/softwere.htm има демо версия, на която се вижда какво прави.Tempra 1.8 i.e. SX SW 1995 г.
Коментар
-
Petko написа:Благодаря на ivo за архиватора! Не разбрах само за какво служат тези файлове с разширение .binОтносно посочените по-горе схеми на адаптори- може ли някой да ги направи, ако трябва и срещу прилично заплащане, стига да работят.Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Значи всичко е въпрос на време, а на мен тази седмица ми е нанагорно. Ако някой намери Атмела под 9лв и в София да казва къде. Ние с Иво го видяхме по 9 в МК ама с доставка и докато дойде ще стане 2006 предполагам. Аз не мога да мърдам следващата седмица от 10 - 19 така че ако искате да помогнете за теста просто намерете и купете въпросния чип АТ90S2313. Другите неща ги имам и за 10мин стават на схемата.Биновете както каза Иво са информацията (грубо казано ОС) която се записва в тези два чипа и без нея схемата е нищо.
Коментар
-
Благодаря за информацията! Стискаме палци.Ако можем и ние от провинцията да помогнем с нещо - само кажете. Идеята Ви е много добра и би спестила много време, нерви и пари на всеки, който поне малко разбира от двигатели.Tempra 1.8 i.e. SX SW 1995 г.
Коментар
-
ivo написа:null написа:към Митко:Тая джаджа става ли за двувалката?Mitko написа:Отговарям кратко и ясно - НЕ. "Двувалката" я няма за избор при моделите на FIATTipo 1.6 [149C2046]
Коментар
-
Колеги, bin-a е читав и е доста смислен като код! Вероятността всичко да тръгне е много голяма, но ще трябва малко време - да се проектира и да се изработи платката, както и да се оживи и тества.Ако има нужда от "летец изпитател" може да ударим на камък! :D :D Веднага, щом имам нещо смислено ще постна тук!Поздрави!Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
Mitko написа:null написа:ivo написа:null написа:към Митко:Тая джаджа става ли за двувалката?Mitko написа:Отговарям кратко и ясно - НЕ. "Двувалката" я няма за избор при моделите на FIATTipo 1.6 [149C2046]
Коментар
-
Petko написа:Да не би да имаш и поглед от долу към схемата на адаптора?Petko написа:Опитвам се да го направя и това много би ме улеснило.Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар