Някои пробва ли дали ISO-то на колегата borkoi дали работи с адаптора за кракнатата версия?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Visa UniScan
Collapse
X
-
Пичове ,изчетох 90% от темата но още ми е пълна мъгла ! Така че питам кратко и ясно - Наскоро се сдобих с Ланчия Капа 2.4 ТДС 1996г. Искам да си правя диагностика защото таблото е "дискотека" ! Кой кабел и софтуер ще ми препоръчате да си купя ! Виждам че не са скъпи и няма смисъл да правя платки и да експерементирам ! Има доста модели които се предлагат за диагностика така че посъветвайте ми кой е най-удачния вариант за моя случай ! Балгодаря ВИ !!!LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
-
Koлеги, айде малко помощ да ми окажете и на мен ? Имам адаптер и лаптоп с 2 ком порта (физически), но не успявам да се закача за един Fiat Marea 1.6 16v 97-a година. Какво ли не опитах, но така и не успях. Със една стара виза ми казва "проверет съединения", а с 1.83c влизам в менюто там с параметрите и другите неща, но не изкарва нищо. Дори без да съм се вързал към адаптера пак стигам до това меню.Как изобщо мога да проверя дали адаптерчето работи ?Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
Ами кажете кога и къде са срещите Иначе лаптопа не е нещо специално - преправен е инфра ред порта на com порт и лаптопа е ползван дълго време за различни диагностични програми включително и VISA, но предишния собственик живее много далече от мен и няма как да ми асистира.Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
Някои ще бъде ли така добър да даде един линк да си дръпна Виза ама на англииски, стигнах 10 та страница на темата ама толкова през живота си не съм чел намерих само руската версия ама не ме кефи на енглиша по му разбирам. С гугъл намирам само обяви за продан на кабели ама самата програма на англиски не съм намерил до сега.Благодаря предварителноПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар