Така е, този АБС го няма във Виза. Включвал съм Мареа, но не знам какъв модел и е АБС-а. Мареата беше модел 1.6 (99-2002), на колегата jorkos. При него нямаше грешки, иначе се виждаше скоростта на всяко колело в реално време. То друго и няма какво да гледаш. Опитай с тоя софтуер от другата тема - Fiat ECU Scan, той май поддържа повечко неща.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Visa UniScan
Collapse
X
-
ogi28b написа:Така е, този АБС го няма във Виза. Включвал съм Мареа, но не знам какъв модел и е АБС-а. Мареата беше модел 1.6 (99-2002), на колегата jorkos. При него нямаше грешки, иначе се виждаше скоростта на всяко колело в реално време. То друго и няма какво да гледаш. Опитай с тоя софтуер от другата тема - Fiat ECU Scan, той май поддържа повечко неща.
Коментар
-
ogi28b написа:Тъй като си ме цитирал, нещо конкретно на мен ли искаш да кажеш, или нещо свързано с мнението ми, защото не откривам връзка между цитата и твоят отговор ?В коя графа включи твоят АБС и го тества, в смисъл за кой модел автомобил посочи, че е?ogi28b написа:Така е, този АБС го няма във Виза.
Коментар
-
Аз го проверих на момента, версия 1.83C - В нито едно Браво и Брава няма възможност за проверка на ABS. Има нещо за възглавниците, но не съм го пробвал. Мисля че бях опитвал на "Marea ABS", но не можах да се свържа, което не значи че е невъзможно. Мисля, че има разлика в ABS-те на Bravo HGT (95-9 и Bravo/a JTD 105. По EPER компютъра на ABS-а е уникален за Bravo/a JTD, така че освен с налучкване да се пробва дали няма да се закачи Визата към него през някой друг модел... За HGT не намерих компютъра за ABS в EPER И не мога да сравня дали го има в друг модел, дадена е само помпата, която също е уникална за Bravo/a.Все пак ако не забравя, после ще опитам да се свържа през някой друг модел.
Коментар
-
kaci написа:Както обещах днес проверих с какво и как съм чел АБСа на мойто Браво! Оказа се че АБСа наистина е четен с Виза НО........версия 3.5! Винаги съм мислел че тя(Uniscan 3.5) е мираж но.........В старата версия(1.83) АБС за Браво наистина не съществува!
Коментар
-
Здравейте, тъй като ударих на камък с ФЕС, интересува ме някой използвал ли е to PCMCIA COM и ще мога ли (след като се сдобия с адаптора и кабелите) да ползвам програмата на лаптоп. За целта ще буутвам от USB под ДОС. Проблемът е, че на сайтовете, където се предлагат адапторите изрично пише, че не поддържат PCMCIA, но видях на 34-та страница предложение за такъв тип връзка. Моля запознатите за коментар. Благодаря.Fiat Brava 1.8 16v '97
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар