Да, аз съм навит на едно такова животно... но май изискваше 2 серийни порта?Кажете някаква оферта за туй чудо.. имам предвид: крайна цена на печатна платка.. и ако се купуват частите от онлайн магазин направо да се поръча всичко?
Случайно попаднах на www.autofree.ru става въпрос за унискан на един ком и за вин ХП (мечта на всички ) та да попитам някой осъществявал ли е контакт с тях или още по интересно някой сдобил ли се е вече. Благодаря
Случайно попаднах на www.autofree.ru става въпрос за унискан на един ком и за вин ХП (мечта на всички )
Цък мечта ама не ... не работи под никакъв ВИН поне аз не успях да го подкарам .. само ДОС ... най вероятно някакъв проблем с видеото под ВИН .. ама под всички ВИН 9х,НТ,2к,ХП ....
andik написа:
та да попитам някой осъществявал ли е контакт с тях или още по интересно някой сдобил ли се е вече. Благодаря
А и най вероятно изисква пак някакъв специален адаптор като старата версия ... защото под ДОС като се стигне до момента на контакт - казва няма връзка с адаптора ... аз ползвам ’нормален’ COM-KL адаптор, но с него цък ... нощо ... Така че ако някой е научил нещо да свирка ... ще има и
Коментар