Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Visa UniScan

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да, аз съм навит на едно такова животно... но май изискваше 2 серийни порта?Кажете някаква оферта за туй чудо.. имам предвид: крайна цена на печатна платка.. и ако се купуват частите от онлайн магазин направо да се поръча всичко?
    FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Има човек който прави платките и ги продава по 30лв броя. Аз лично от него си ги взимам и съм много доволен
      Прикачени файлове

Коментар

Само платката прави за 30лв. Другите неща си ги купъвам за още 15...20лв. и ето ти за 50лв работеща виза.

Коментар

схеми

Ако някой има нещо такова работещо или интереси нека пише .И аз се интересувам . пишете на лични.
          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Аз като гледам съпротивленията на платката... за SMD монтаж.. ще е голямо дзверене
            FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Visa

Приятели дали някой е успял да го накара да работи това чудо.Много искам да си закупя очаквам предложения.

Коментар

Попаднах на интересен линк, за тези които искат да имат VISA Uniscan, но не им се занимава да си го сглобяват сами:*********(160лв)
                FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

звънях им, не си вдигат телефоните...
                  Brava 1.6 16v

Коментар

познавам човек който ги продава за 100лв.Няма смисъл от 160лв.

Коментар

Дай адрес И аз обмислям да си взема в скоро време.. и ако е 100лв се чудя дали да не си купя
                      FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Някой пробвал ли е UNISCAN 3.5 ?

Случайно попаднах на www.autofree.ru става въпрос за унискан на един ком и за вин ХП (мечта на всички ) та да попитам някой осъществявал ли е контакт с тях или още по интересно някой сдобил ли се е вече. Благодаря

Коментар

Re: Някой пробвал ли е UNISCAN 3.5 ?

andik написа:
                          Случайно попаднах на www.autofree.ru става въпрос за унискан на един ком и за вин ХП (мечта на всички )
                          Цък мечта ама не ... не работи под никакъв ВИН поне аз не успях да го подкарам .. само ДОС ... най вероятно някакъв проблем с видеото под ВИН .. ама под всички ВИН 9х,НТ,2к,ХП ....
                          andik написа:
                          та да попитам някой осъществявал ли е контакт с тях или още по интересно някой сдобил ли се е вече. Благодаря
                          А и най вероятно изисква пак някакъв специален адаптор като старата версия ... защото под ДОС като се стигне до момента на контакт - казва няма връзка с адаптора ... аз ползвам ’нормален’ COM-KL адаптор, но с него цък ... нощо ... Така че ако някой е научил нещо да свирка ... ще има и
                          Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

докъде стигна работата с кодочетците...и мойта кола почна да прави проблеми и ми трябва кодочетец вече...двигателя ми е 835С1
                            2004 Audi A6 4F
                            2002 Lancia Y

Коментар

ами аз си купих готов кодочетец-АДИА не можах да изтарпя да си направя визата но идват дълги зимни вечери така че ще продължа тогава

Коментар

дай сайт или цени на този кодочетец
                                2004 Audi A6 4F
                                2002 Lancia Y

Коментар

Working...
                                X