Здравейте отново,Успях да се сдобия с PCMCIA to Serial карта с един КОМ. Буксата на бравата е с 2 проводника и се надявам да няма проблем. Сега проблемът е откъде да купя адапторът и кабелите за VISA - Брава. Дано темата да е в правилния раздел, но ако не е, съжалявам. Някой може ли да помогне? Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Visa UniScan
Collapse
X
-
visa uniskan работи само с чист дос, чете фиатите много добре, имах такъв адаптер-повреден ми го продадоха за 50лв, имаше една интеграла на която бай Китаец беше изтрил надписите...схема не намерих никъде и я продадох така за-20лв . иначе цялата виза можете да я купите от България-МОДЕРИРАНО. , в момента е на 150 лв Успех колеги !Нарушение на т. 4.6. от правилата на форума.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
milennyc написа:Пуснах си Виза-та 183с обаче процесора на лаптопа почва да грее яко? Това при вас случва ли се? Иначе работи с адаптор usb към rs232.... сменяш му само кой ком порти ти е usb-то и си ОК04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
@milennyc: DosBox-a ми дава грешка: The API does not linke the new values.За COM порта. Отказах се от него.Опитах с една виртуална машина Win98. Пуснах и един COM порт, използващ COM5 на реалната машина (KKL адаптера). Сложих Visa-та на C: и я пуснах. Пак не стана работата. За да се уверя, че KKL адаптера работи, пуснах един Hyper Terminal на виртуалната машина. Друг комп с COM порт го вързах за 7мо краче на KKL адаптера. Това нещо заработи. Използвах си двата терминала като чат. Въпроса ми е къде бъркам ???04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Ми за ФИАТА -АЛФА -ЛАНЧИАВЕЗАНА и новата програма от форума са да добри и още една друга /ама нещо не мога да е намера / вършат идеална работа Иначе другото е Екзаменера което е доста пари
Коментар
-
кола
Да ако не е с тази програма .fiatecuscan. има други пък може и да си вържеш Визата с 1 ком на лалтоп на колите само с К линия и пак става диагностика . Остава макло коли който са с К и L и трябва РС и 2 КОМ порта .Поже и накви прегаждания за втори КОм потра То пък и кво ли да и правиш диагностика на наколко датчика който и сами може да се проверят.Малко са сервизите където като закараш ФИАТ и направят диагностика намерят кое не работи и го сменят и колата да се оправи .Повечето са сменят продполагаемата част докато не се оправи проблема Дори и във Фирмени сервизи. Мисля че много колеги ще са съгласни с това.
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Да ако не е с тази програма .fiatecuscan. има други пък може и да си вържеш Визата с 1 ком на лалтоп на колите само с К линия и пак става диагностика . Остава макло коли който са с К и L и трябва РС и 2 КОМ порта .Поже и накви прегаждания за втори КОм потра То пък и кво ли да и правиш диагностика на наколко датчика който и сами може да се проверят.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар