Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Visa UniScan

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

WRS написа:
    Имам друг проблем с тая виза предполагам че успях да настроя единия СОМ същност схемата която напоих е само за К линия и ми излиза някаква грешка само за едния СОМ преди ми излизаше грешка и за другия незнам дали не е от това че нямам СОМ портове на лаптопа а съм с преходник от УСБ към СОМ и че е само единП.С. пускам визата под Уиндоус ХП много ще съм ви благодарен ако ми помогнете още малко мерсии предварително!!!
    Ако беше прочел цялата тема щеше да разбереш ,че тръгва само със СОМ и се стартира пред ДОС.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

VISA работи само под чист DOS, не DOS PROMPT.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

2000_16V написа:
        Има ли алтернатива за диагностиката на автомобил с KL интерфейс. Някой не знае ли за софтуер, който работи под Windows или поне да не е с два COM порта. И на мен ми се иска да си сглобя устройство за диагностика, но намирането на компютър с два ком порта функциониращи под DOS, направо се оказа невъзможно. С един ком порт не могат ли поне да се проверят грешките в колата, без значение дали ще може да се изчистят. Все пак лампата за диагностика на автомобила е вързана само към L шината.
        При мен в склада ми има един такъв комп с два функциониращи порта, но е на един дето го остави за ремонт и си купи нов и сега искал да го продава. Ако искаш мога да го попитам и да се разберете. Компа му е на 700mgz със 256рам и някакъв хард, мисля около 20-тина ГБ. и с два сериала. Работи перфектно.
        Fiat Marea TD100

Коментар

Ако беше прочел цялата тема щеше да разбереш ,че тръгва само със СОМ и се стартира пред ДОС.
          темата съм я чел но визата си тръгва и под уиндоус без кахъри и знам че тръгва и само с 1 СОМ просто исках да попитам като се ползва с 1 СОМ програмата дава някаква грешка за другия СОМ и това проблем ли е че дава грешка
          Fiat TEMPRA 1.6 i.e. 159A3.048 75Hp + L.P.G
          Fiat BRAVO 1.4 12V SX 80Hp + L.P.G
          Fiat TIPO 1.6 i.e. Selecta 159A3.048 75Hp + L.P.G LOVATO

Коментар

Убу, ползвай си я със здраве под Windows.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

То иди му обяснявай сега, че не става под Уиндоус. Тя тръгва ама дава грешка, по навътре в менюто.
              Fiat Marea TD100

Коментар

виза

работи на ХР ама друг път някой те е излъгал може на 1 СОМ на лаптоп само ако диагностиката е само по К линия
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

имам такъв лаптоп работещ само под дос и на 12в,с два кома реални,ако някой го интересува на лични

Коментар

Работи под ХР с един ком + един УСБ който не вярва ще му покажа, почти съм готов с всичко по проекта.Но няма да тругне под обикновен ДОС промпт, модифицирал съм както софта в контролера на платката така и ДОС емулиращата програма.
                    Brava 1.6 16v

Коментар

Браво tito. Ако наистина си успял ще зарадваш много хора.
                      Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
                      Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
                      -------------------------------------------------------------

Коментар

Попадам на 2 компа с повредени серийни портове.Тествам ги със стара мишка за КОМ порт и още други две устройства и не искат да работят.В биоса ком портовете са конфигурирани правилно.Тези компютри са били в компютърна зала и може да са избили портовете.Дали е възможно да се сложи допълнително една I/O платка на ISA слота за да мога да си подкарам визата.Моля някой да ми отговори или да продължавам да търся компютър.
                        Petar

Коментар

Може, но нова ISA платка не знам от къде ще намериш.PCI платки се продават все още.Сигурен ли си че мишката работи ? Намерим СОМ модем и пробвай с него, при АТ команди ще ти индикира и ще разбереш дали работи ---------А колегата @t_i_t_o ако се не лъжа спомена, че проекта му е с комерсиална цел.Ако е така да си го ползва със здраве
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Помогнете моля.Направиха ми платката по схемата с двете линии,свързах се с колата с "Унидиага",което означава,че схемата/платката работи/.Тази неделя подкарахме и Визата,свърза се с компютъра на колата,но не отчита никакви стойности.Рестартирахме програмата/по препоръка на Оги/,но за съжаление пак се свързва/разпознава компа/,но неизлизат никакви стойности или грешки/сигурен съм че имам/.Каква може да е причината?

Коментар

willow75bg написа:
                              Помогнете моля.Направиха ми платката по схемата с двете линии,свързах се с колата с "Унидиага",което означава,че схемата/платката работи/.Тази неделя подкарахме и Визата,свърза се с компютъра на колата,но не отчита никакви стойности.Рестартирахме програмата/по препоръка на Оги/,но за съжаление пак се свързва/разпознава компа/,но неизлизат никакви стойности или грешки/сигурен съм че имам/.Каква може да е причината?
                              Ето да почетеш малко:
                              Прикачени файлове
                              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Май точно това ми трябва,много мерси.

Коментар

Working...
                                X