И какво можеш да настройваш с нея?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Visa UniScan
Collapse
X
-
Колега emzo, за съжаление не се получава пускането на Визата на руски, независимо под какъв ДОС я стартирам. Ефекта е същия (неразбираеми символи). Ако имаш работеща версия 1.83С на руски, моля те ако можеш да ми я пратиш някак. Пак искам да уточня, че проблема е в резултатите от диагностиката, те са нечетливи. Менютата си стават на руски без проблем.Колкото до паролата за достъп до настройките, тя наистина е "tec". Въвежда се и без да се натиска Enter се изчаква няколко секунди и софт-а сам влиза в менюто за настройка. От това меня се настройват само портовете през които софт-а да се свързва към платката (COM1, COM2, COM3, COM4...). Като цяло не е нещо необходимо на масовия потребител.Fiat Punto 1.1 '97
Коментар
-
hann написа:Колега emzo, за съжаление не се получава пускането на Визата на руски, независимо под какъв ДОС я стартирам. Ефекта е същия (неразбираеми символи). Ако имаш работеща версия 1.83С на руски, моля те ако можеш да ми я пратиш някак. Пак искам да уточня, че проблема е в резултатите от диагностиката, те са нечетливи. Менютата си стават на руски без проблем.Колкото до паролата за достъп до настройките, тя наистина е "tec". Въвежда се и без да се натиска Enter се изчаква няколко секунди и софт-а сам влиза в менюто за настройка. От това меня се настройват само портовете през които софт-а да се свързва към платката (COM1, COM2, COM3, COM4...). Като цяло не е нещо необходимо на масовия потребител.
Коментар
-
kaci написа:hann написа:Колега emzo, за съжаление не се получава пускането на Визата на руски, независимо под какъв ДОС я стартирам. Ефекта е същия (неразбираеми символи). Ако имаш работеща версия 1.83С на руски, моля те ако можеш да ми я пратиш някак. Пак искам да уточня, че проблема е в резултатите от диагностиката, те са нечетливи. Менютата си стават на руски без проблем.Колкото до паролата за достъп до настройките, тя наистина е "tec". Въвежда се и без да се натиска Enter се изчаква няколко секунди и софт-а сам влиза в менюто за настройка. От това меня се настройват само портовете през които софт-а да се свързва към платката (COM1, COM2, COM3, COM4...). Като цяло не е нещо необходимо на масовия потребител.
Коментар
-
Бъгва се понякога и затова така се получава. Обаче при мен положението е по друго. Всички символи са нечетливи (не са кирилизирани или нешто такова - освен менютата, те се четат отлично.)mail: colonel@abv.bg (Спомен от времето на CS)Fiat Punto 1.1 '97
Коментар
-
Получих информация, че този модел PCMCIA карта към COM порт работи под чист ДОС.http://www.argosy.com.tw/product-det...d=56Някой има ли информация от къде можем да се сдобием с нея по най-бързия начин и дали някой е пробвал вече с такава карта да подкара ВИЗА-та.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар