Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Visa UniScan

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И какво можеш да настройваш с нея?
    KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
    Land Rover Discovery 2.5TD '94
    EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
    EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
    EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Колега emzo, за съжаление не се получава пускането на Визата на руски, независимо под какъв ДОС я стартирам. Ефекта е същия (неразбираеми символи). Ако имаш работеща версия 1.83С на руски, моля те ако можеш да ми я пратиш някак. Пак искам да уточня, че проблема е в резултатите от диагностиката, те са нечетливи. Менютата си стават на руски без проблем.Колкото до паролата за достъп до настройките, тя наистина е "tec". Въвежда се и без да се натиска Enter се изчаква няколко секунди и софт-а сам влиза в менюто за настройка. От това меня се настройват само портовете през които софт-а да се свързва към платката (COM1, COM2, COM3, COM4...). Като цяло не е нещо необходимо на масовия потребител.
      Fiat Punto 1.1 '97

Коментар

hann написа:
        Колега emzo, за съжаление не се получава пускането на Визата на руски, независимо под какъв ДОС я стартирам. Ефекта е същия (неразбираеми символи). Ако имаш работеща версия 1.83С на руски, моля те ако можеш да ми я пратиш някак. Пак искам да уточня, че проблема е в резултатите от диагностиката, те са нечетливи. Менютата си стават на руски без проблем.Колкото до паролата за достъп до настройките, тя наистина е "tec". Въвежда се и без да се натиска Enter се изчаква няколко секунди и софт-а сам влиза в менюто за настройка. От това меня се настройват само портовете през които софт-а да се свързва към платката (COM1, COM2, COM3, COM4...). Като цяло не е нещо необходимо на масовия потребител.
        Дай мейл да ти пратя каквото имам.

Коментар

@hann - със същия проблем се сблъсках преди малко, но менюто ми беше на английски.Съобщенията се размазват.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

kaci написа:
            hann написа:
            Дай мейл да ти пратя каквото имам.
            Това за комовете можеш да го промениш и с един текстов редактор в ини файла. :D

Коментар

emzo написа:
              @hann - със същия проблем се сблъсках преди малко, но менюто ми беше на английски.Съобщенията се размазват.
              Като копирате програмата на харда махате ли чавката Read only от атрибутите на файловете?

Коментар

Да, преди си работеше гадината.Ползвам един и същи дос от години.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Или е нещо хардуерно(несъвместимост) или ......Ето какво се получава:
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Бъгва се понякога и затова така се получава. Обаче при мен положението е по друго. Всички символи са нечетливи (не са кирилизирани или нешто такова - освен менютата, те се четат отлично.)mail: colonel@abv.bg (Спомен от времето на CS)
                    Fiat Punto 1.1 '97

Коментар

Бъгва друг път.Хардуерна несъвместимост е ама не ми се занимаваше, набарах един архивен лаптоп и си свърших работата )))
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Не знам. За пръв път чувам, компютър да сплесква фонт-а заради хардуерна несъвместимост
                        Fiat Punto 1.1 '97

Коментар

Ако я подкараш на този комп, ще ти го подаря.Сериозно говоря !Все пак същата версия работи безпроблемно на лаптопа дето ми дадоха за проба.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                            Ако я подкараш на този комп, ще ти го подаря.Сериозно говоря !Все пак същата версия работи безпроблемно на лаптопа дето ми дадоха за проба.
                            Подари го на мен!
                            ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Някой да има идея каква е разликата между Fuel Metering и Total Fuel Quantity ? Дали първото изчислява горивото само от основното впръскване, а второто - и от двете? (При дизелов двигател JTD 105)

Коментар

Получих информация, че този модел PCMCIA карта към COM порт работи под чист ДОС.http://www.argosy.com.tw/product-det...d=56Някой има ли информация от къде можем да се сдобием с нея по най-бързия начин и дали някой е пробвал вече с такава карта да подкара ВИЗА-та.
                                A20DTH ЖТД ама не баш
                                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
                                X