Колега, сериозно ли смяташ да запалиш половин киловат осветление от халогенна лампа, вместо да постигнеш същото със 70 вата комплект ксенонови лампи с температура 4300 К ? Това с каква цел го правиш? Изобщо - с каква цел не правиш най-разумното, което би могъл, а правиш точно обратното?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
130 ватови крушки
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ogi28b написа:Колега, сериозно ли смяташ да запалиш половин киловат осветление от халогенна лампа, вместо да постигнеш същото със 70 вата комплект ксенонови лампи с температура 4300 К ? Това с каква цел го правиш? Изобщо - с каква цел не правиш най-разумното, което би могъл, а правиш точно обратното?Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Valiosport написа:ogi28b написа:Колега, сериозно ли смяташ да запалиш половин киловат осветление от халогенна лампа, вместо да постигнеш същото със 70 вата комплект ксенонови лампи с температура 4300 К ? Това с каква цел го правиш? Изобщо - с каква цел не правиш най-разумното, което би могъл, а правиш точно обратното?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Колега следя ти темата и забелязвам неприкрит афинитет от твоя страна да заслепяваш насрещно движещите се. За пораженията по инсталацията и рефлекторите вече там си е лично твои проблема.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Колега следя ти темата и забелязвам неприкрит афинитет от твоя страна да заслепяваш насрещно движещите се. За пораженията по инсталацията и рефлекторите вече там си е лично твои проблема.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
давай колега , слагай ги....искам и аз да "ръгна" едни на дългите....че понякога много ми се иска някой който ме заслепява отзад, като ме изпревари и да му "набия" дългите та да види какво е .... и да не ме интересува как ще се чувства щото някои хора просот не се съобразяват...пък и това,че ще работят 5-6 секунди едва ли ще е много фатално за рефлектора...22 ампера ще консумират което е 1/3 от капацитета на алтернатора ...само това е минусаFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Колега разбирам те че се ядосваш на заслепяващите от среща светлини, ама само беля ще си направиш с тези крушки. По-добре отвори фаровете, и прати рефлекторите за рециклиране. След това сложи си хубави крушки, да видим дали няма да им вадиш очите на дълги. На бравото късите са под всякаква критика, и често нощно време ми се правят на разсеяни, ама рефлекторите на дългите са като нови. Пусна ли ги, веднага друга песен се пее.Иначе и мен много ми се иска нощно време извънградско да имам такива:Две от тях бих ги обърнал назад .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар