Колеги някой знае ли откъде мога да си купа крушки за фаровете H4 130/100W, защото търся от доста време без успех
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
130 ватови крушки
Collapse
Заключена тема
X
X
-
кола
В интернет има сайтове където продават http://www.hit-electronics.com/el-ma...htmlИначе би трябвало да има в магазините за авточасти.
Коментар
-
130 не мисля че ще намериш по магазинит. Варианта ти е с поръчка от ebay.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Колеги намерих търсените от мен крушки в магазинчето от което купих сегашните и ми казаха че в четвъртък може да ги поръчат за петъка H4 130/100W по 14,50 бройката и за долните 130W по около 10 лева бройката и мисля да взема 2 броя H4 и ще споделя какъв е ефекта Поздрави и благодаря на всички които се опитаха да помогнатТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Валка ,ти да не пържиш яйца бре?Шегувам се...Според мен и да смениш цялата инсталация ,ще имаш проблеми с рефлекторите...В началото може да не им стане нищо ,но след време ще изгорят...Пробвай пък да видим...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
То тва ще стане като ония халогенните фарове, като ги пуснеш тия 260 ватаhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Я си премери напрежението на акумулатора и на крачетата на крушката и кажи колко волта ти е разликата. Ако е повече от1, сложи си релета и ще си доволен от резултата.То и за тези, дето ги търсиш, пак ща ти трябват релета, та почни от тях.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
muns61 написа:Я си премери напрежението на акумулатора и на крачетата на крушката и кажи колко волта ти е разликата. Ако е повече от1, сложи си релета и ще си доволен от резултата.То и за тези, дето ги търсиш, пак ща ти трябват релета, та почни от тях.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Няма да е двоенАко е с истинската стойност трябва рефлектора и жиците -буксатада нагарят По добре ксенон .Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар