Здравейте , от няколко дни , като запаля фаровете и чек лампата продължава да ми свети , слизам обикалям всичко си е наред , светят лампите на номера , фаровете , стоповете , абе всичко , но лампата не гасне!И вчера случайно се загледах в една друга Марея пред мен и ми направи впечатление , че в стопа светят не една а две крушки , загледах се в моя и открих , че при мен свети по една крушка на стоп , и след като ги почукнах с ръка , и на двата стопа си светнаха по две крушки и вътре чек-а загасна!(става въпрос за крушките на габаритите отзад, а не на самите стопове)Днес слезнах да видя какво е положението , с мисълта да извадя крушките , да почистя буксите и да пръсна малко спрей , за да си палят без почукване ......и чудо , просто не можах да се светна как точно се стига до тези стопове!Някой ако ги е борил вече , моля да сподели къде и какво е разглобил , за да не разкостя безмислено цялата кола!Мерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със стопове на Мarea Weekend
Collapse
X
-
Oтзад на колонките има едни капачета, които се свалят, а вътре едни ламаринени гайки 13мм, които държат стоповете (по две на стоп), само че за да ги развиеш ти трябва дълъд тръбен ключ.Не се сещам дали ставаше с камък на гедоре и удължител. Май трябваше да е доста тънкостенен за да влезе, а моя беше дебел и не стана.
Реклама
Collapse
Коментар