Здравейте. Реших да слагам ксенон вчера, отидох, намерих и си взех комплект.Сложих ксенона всичко точно, но десния фар не палеше от първия път, стиснах добре буксите изолирах ги и се оправи, пали от раз, но проблема се премести в левия фар, днес го отворих, стиснах и там буксите да има добър контакт, изолирах, обаче не пали от първия път фара Та въпроса ми е , някой от вас имал ли е такъв проблем за да знам ако проблема не е слаба връзка , да знам кое да връщам ? Иначе след монтажа веднага на реглаж и минах покрай 2 патрулки, очаквах спиране и проблеми но нямах проблем и с насрещо движещете се .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със ксенон.
Collapse
X
-
nsn написа:като прещракаш къси дълги 5-6пъти случаино единият фар да ти гасне
Коментар
-
jimi69 написа:Сега слязох, пръснах връзките със контактен спрей и същата работа, не пали от първи път.Значи при самото включване се пуска левия фар за секунда и изгася, след изгасяне и пускане тръгваFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
от армееца до билата в славейков, 80 кинта с 1 месец гаранция. То няма значение къв е, всичко е made in china попринцип има значение, знам една фирма италянска , която правят тунинг, и ксенон също PILOT се казва, но не намерих тука, а докато живях в италия не си взех, щото незнаех кога ще се прибера и беше 150 евро , така че от китаец нагоре е всичко в бгУтре въртя крушките да вида ко става баласт или лампа. :D
Коментар
-
jimi69 написа:от армееца до билата в славейков, 80 кинта с 1 месец гаранция. То няма значение къв е, всичко е made in china попринцип има значение, знам една фирма италянска , която правят тунинг, и ксенон също PILOT се казва, но не намерих тука, а докато живях в италия не си взех, щото незнаех кога ще се прибера и беше 150 евро , така че от китаец нагоре е всичко в бгУтре въртя крушките да вида ко става баласт или лампа. :DFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
jimi69 написа:ами незнам къде бачкаш, не те познавам, как да дойда, там минах видях и взех, знаех само , че тряя 55 вата да търся, и цвета над 4300 не ми харесваше и за тва от там. Гаранцията е 1 месец , ама кажи все пак къде си ти да знам, ако стане нещо да фъркам :DFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
galinchooo написа:jimi69 написа:ами незнам къде бачкаш, не те познавам, как да дойда, там минах видях и взех, знаех само , че тряя 55 вата да търся, и цвета над 4300 не ми харесваше и за тва от там. Гаранцията е 1 месец , ама кажи все пак къде си ти да знам, ако стане нещо да фъркам :D
Коментар
-
jimi69 написа:от армееца до билата в славейков, 80 кинта с 1 месец гаранция. То няма значение къв е, всичко е made in china попринцип има значение, знам една фирма италянска , която правят тунинг, и ксенон също PILOT се казва, но не намерих тука, а докато живях в италия не си взех, щото незнаех кога ще се прибера и беше 150 евро , така че от китаец нагоре е всичко в бгУтре въртя крушките да вида ко става баласт или лампа. :D
Коментар
-
В София на Илиенци аз си го взех за 40, няма ядове за сега , на него пише Auto Leader.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар