колеги, някой знае ли какво е това :намира се под жабката и аз си мислех, че е за въздушната възглавница, ама не е. нея я намерих. според аутодатата климатика няма диагностичен конектор и изобщо няма други конектори там. като сканирам с ФЕС нищо не намира. остава да е сервото май само, ама как да съм сигурен?Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
за какво е този диагностичен конектор
Collapse
X
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...007170#1007170 Ако прикрепиш (успешно) и снимка на средната ти конзола, ще стане ясно за какво е
-
Re: за какво е този диагностичен конектор
slonikon написа:колеги, някой знае ли какво е това :намира се под жабката и аз си мислех, че е за въздушната възглавница, ама не е. нея я намерих. според аутодатата климатика няма диагностичен конектор и изобщо няма други конектори там. като сканирам с ФЕС нищо не намира. остава да е сервото май само, ама как да съм сигурен?Благодаря!O.E.Motorsport
Коментар
-
slonikon написа:колеги, някой знае ли какво е това :намира се под жабката и аз си мислех, че е за въздушната възглавница, ама не е. нея я намерих. според аутодатата климатика няма диагностичен конектор и изобщо няма други конектори там. като сканирам с ФЕС нищо не намира. остава да е сервото май само, ама как да съм сигурен?Благодаря!ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Виделин Райчинов написа:slonikon написа:колеги, някой знае ли какво е това :намира се под жабката и аз си мислех, че е за въздушната възглавница, ама не е. нея я намерих. според аутодатата климатика няма диагностичен конектор и изобщо няма други конектори там. като сканирам с ФЕС нищо не намира. остава да е сервото май само, ама как да съм сигурен?Благодаря!браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
кола
Е това не може да се дигностицира той се мери на кило Я е остави и не се занимавай погледни в мануала там може да пишеи то пише 103 - Букса за алармата130 - Букса за EUROBAG - въздушните възглавници - Тази е там при жабката139 - Букса за ECU176 - Букса за АБС299 - Букса за полуавтоматичния климатик -Тази е там при жабкатаhttp://forum.fiat-bg.org/files/diagn...54.jpgКато се пише В ГУГЪЛ Диагностични букси ФИАТ излизат всички коя къде е Търсете повече
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар