здравейте , моля за съвет!!!! проблемът е следния: карам фиат мареа, 1998г, от месец насам се получава следната аномалия - докато шофирам колата, прекъсва за секунда захранването на таблото, просто всичко изгасва, ако радиото е включено, то също спира да работи за това кратко време, и още повече - броячът на километража за градските километри /онзи под основния/ се нулира.. след секунда захранването само се възстановява.. по препоръка на един приятел смених акумулатора с нов, проблемът изчезна за известно време, но после започна отново... имате ли идея какво чудо може да е това.. благодаря предварително!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колеги, моля за помощ за мареа! прекъсва таблото
Collapse
X
-
Колега проследи кабела за минуса от акумулатора към купето къде отива ипровери за разхлабена връзка или от мотора към купето също.Само таблото и радиото ли прекъсват или и всичко останало,но не си обърнал вниманиеFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Табло
Аз също имам подобен проблем!Както си карам и по някое време се нулира дневния километраж, а другия винаги се връща в някаква позиция и не се натрупват километри!Много е неприятно не знам колко километра съм минал, не знам колко ми харчи колата!Не знам какво да погледна кои връзки да проверяFIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
FIAT Stilo 1.2 16V LPG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар