здр.искам да попитам как да си направа километража да свети друг цвят
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
как да смена цвета на километража
Collapse
X
-
Re: как да смена цвета на километража
ilian4o88 написа:здр.искам да попитам как да си направа километража да свети друг цвятКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Re: как да смена цвета на километража
S_BANKOV написа:ilian4o88 написа:здр.искам да попитам как да си направа километража да свети друг цвят"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:На Браво ли подсветката е зелена и ако смениш цвета трябва нея да смениш иначе може да ги смениш диодите крушките ама трябва да махнеш зеленото фолио а то върви с буквите и циферблата"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
-
Re: кола
ilian4o88 написа:kluchar написа:На Браво ли подсветката е зелена и ако смениш цвета трябва нея да смениш иначе може да ги смениш диодите крушките ама трябва да махнеш зеленото фолио а то върви с буквите и циферблатаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
benzol написа:погледни в туниг раздела вчера там гледах точно такава тема за туниг на табло мисля че беше на 1-2 страница
Коментар
-
benzol написа:benzol написа:погледни в туниг раздела вчера там гледах точно такава тема за туниг на табло мисля че беше на 1-2 страница"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
-
ilian4o88 написа:benzol написа:benzol написа:погледни в туниг раздела вчера там гледах точно такава тема за туниг на табло мисля че беше на 1-2 страницаFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар