Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

връзка с компа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

връзка с компа

Колеги помагайте.Колата е брава 1.9тд 75к.Имам кабел VAG COM и накрайник с 3 пина към него.Искам да изчистя грешките на ербеците защото ми свети лампата,но не мога да се свържа.Свързвам се с абс но с ербеците немога.Буксата е в жабката.Използвам Fiat ECUScan и пробвах VSTART но нестава.Някакви идеи?
    фиат брава 1.9тд 75к 1997г октомври

като за начало провери дали централата не е наводнена от антифиз от отоплителното радиаторче

Коментар

централата е проверена-не е наводнена.

Коментар

в жабката имаш две свободни букси,ти трябва да се свържеш в тази с жълт цвят на кабела.освен това трябва и да избереш някоя от версиите в зависимост с колко аербега ти е колата и къде са разположени.най-вероятно е да грешиш при второто

Коментар

В жабката не открих втора букса,но тази на която вързвам е с жълт цвят.Колата е с 2 ербега.Програмата има няколко параметри и понеже не съм сигурен към кого да е включа пробвах всичките,но не се свързва.Четох в други теме че трябва да окъся 3и7 пин на кабела.Ще пробвам тези дни просто неисках да режа кабела.

Коментар

van02 написа:
            В жабката не открих втора букса,но тази на която вързвам е с жълт цвят.Колата е с 2 ербега.Програмата има няколко параметри и понеже не съм сигурен към кого да е включа пробвах всичките,но не се свързва.Четох в други теме че трябва да окъся 3и7 пин на кабела.Ще пробвам тези дни просто неисках да режа кабела.
            Не пипаи кабела укъсява се ако колата е с обд букса (при теб не е ) Захранване подаваш ли на адаптера и лампичката светва ли?
            ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
            ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

На колегата staho току що му изпратих FES 3.2 пълен. Той явно е в час и гледам че и двамата сте от Бургас . Що не му пишеш ? Може и да ти помогне.
              Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
              Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
              Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

точно така е както ти е писал колегата по-горе-укъсяват се само ако си с обд букса.пробвай с всичките usb изходи на лаптопа и също така трябва да свети лампата на кабела-т.е. на тънкия кабел да подадеш + от акумулатора

Коментар

Колега, обади се! Имам преправен кабел, който ще ти свърши работа Има вариант да не можеш да изчистиш грешките. Аз се вързвам, показва ми грешките, но не иска да ги чисти...
                  Alfa 159 SW 2.4 Ti
                  Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                  "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

нестава и нестава.Освен да бъркам буксата,но в жабката има само една букса и то тя е с жълт цбят.Утре ще гледам пак за друга букса.

Коментар

не е жълта буксата, а кабелът до нея е целият увит в жълт шлаух. колко кабела ти отиват до буксата? и изобщо, прочети темата по темата три теми под твоята
                      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Прочел съм всички отговори и теми.Исках да пиша че буксата е увита в жълто а иначе към нея отиват 2 кабела.С колегата gamma също пробвахме към неговата кола се свързваме ,но към мойта неще.Другото-мисля ,че имам скъсан лентов кабел във волана.Може ли това да е пречината?Смених централата на ербега с абсолютно същата която няма следи от наводняване и кондензаторите вътре са здрави-това да е пречината?

Коментар

Working...
                        X