Колеги помагайте.Колата е брава 1.9тд 75к.Имам кабел VAG COM и накрайник с 3 пина към него.Искам да изчистя грешките на ербеците защото ми свети лампата,но не мога да се свържа.Свързвам се с абс но с ербеците немога.Буксата е в жабката.Използвам Fiat ECUScan и пробвах VSTART но нестава.Някакви идеи?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
връзка с компа
Collapse
X
-
nedialk00
-
В жабката не открих втора букса,но тази на която вързвам е с жълт цвят.Колата е с 2 ербега.Програмата има няколко параметри и понеже не съм сигурен към кого да е включа пробвах всичките,но не се свързва.Четох в други теме че трябва да окъся 3и7 пин на кабела.Ще пробвам тези дни просто неисках да режа кабела.фиат брава 1.9тд 75к 1997г октомври
Коментар
-
van02 написа:В жабката не открих втора букса,но тази на която вързвам е с жълт цвят.Колата е с 2 ербега.Програмата има няколко параметри и понеже не съм сигурен към кого да е включа пробвах всичките,но не се свързва.Четох в други теме че трябва да окъся 3и7 пин на кабела.Ще пробвам тези дни просто неисках да режа кабела.
Коментар
-
Прочел съм всички отговори и теми.Исках да пиша че буксата е увита в жълто а иначе към нея отиват 2 кабела.С колегата gamma също пробвахме към неговата кола се свързваме ,но към мойта неще.Другото-мисля ,че имам скъсан лентов кабел във волана.Може ли това да е пречината?Смених централата на ербега с абсолютно същата която няма следи от наводняване и кондензаторите вътре са здрави-това да е пречината?фиат брава 1.9тд 75к 1997г октомври
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар