Има ли бъг във ФЕС защото ми вади нереални стойности на дебитомера:прилагам товаПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос(към ОЕМ)за бъг във ФЕС
Collapse
X
-
Re: Въпрос(към ОЕМ)за бъг във ФЕС
west421 написа:Има ли бъг във ФЕС защото ми вади нереални стойности на дебитомера:прилагам товаRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
kiselo написа:west421 написа:Има ли бъг във ФЕС защото ми вади нереални стойности на дебитомера:прилагам товаFiat Bravo 1.4 12v Ex.
Alfa Romeo 147 1.9 jtd
Alfa Romeo 147 1.9 jtd
Коментар
-
west421 написа:kiselo написа:west421 написа:Има ли бъг във ФЕС защото ми вади нереални стойности на дебитомера:прилагам товаRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
От лично мнение и сверяване на инфото от FiatEcuScan и професионален тестер мога смело да твърдя, че FES е супер неточна програма. Почти 80% от показателите на FES не са реални. Говоря за двигателя на колата от подписа. Чете и трие вярно грешките в ECU-то , но показателите в реално време нямат почти нищо общо с истината. Имам 3.2 регистрирана и с нея съм правил сравнение. Ако някой я иска пращам на мейл )))) 100 лева за мен е нереална цена за такъв софтуер за България и за това (след като се сдобих с 3.2 без да я плащам) я предоставям на всеки съфорумец ...вече съм я дал на поне 30 човека .... поздравиИ как може в сайта на софтуер писан уж от българин да няма интерфейс на български ??? Абе дразни ме всичко в този Яни . Дори и това че се рекламира тук а няма отстъпка за форума. ....Редакция : версията която изпращам и е "купена" е 3.3 ....сори ама шампионската лига и бирата ще ме довършат ))))))))Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар