Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос(към ОЕМ)за бъг във ФЕС

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос(към ОЕМ)за бъг във ФЕС

Има ли бъг във ФЕС защото ми вади нереални стойности на дебитомера:прилагам товаПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1.4 12v Ex.
    Alfa Romeo 147 1.9 jtd
    Alfa Romeo 147 1.9 jtd

Re: Въпрос(към ОЕМ)за бъг във ФЕС

west421 написа:
    Има ли бъг във ФЕС защото ми вади нереални стойности на дебитомера:прилагам това
    По скоро бъг-а е в дебитомера ти И моя показва същите стойности...съмнява ме че или е силно замърсен или е развален като повече клоня към второто...
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
      west421 написа:
      Има ли бъг във ФЕС защото ми вади нереални стойности на дебитомера:прилагам това
      По скоро бъг-а е в дебитомера ти И моя показва същите стойности...съмнява ме че или е силно замърсен или е развален като повече клоня към второто...
      Да ,ама не,имам две алфи 147 jtd и на двете ли са скапани дебитомерите и ми дават градски разход 6.2.Ако това е скапан дебитомер що не караме без него?
      Fiat Bravo 1.4 12v Ex.
      Alfa Romeo 147 1.9 jtd
      Alfa Romeo 147 1.9 jtd

Коментар

west421 написа:
        kiselo написа:
        west421 написа:
        Да ,ама не,имам две алфи 147 jtd и на двете ли са скапани дебитомерите и ми дават градски разход 6.2.Ако това е скапан дебитомер що не караме без него?
        Не можах да те разбера какво точно имаш в предвид за разхода, че е много или, че е малко и на дебитомера го отдаваш това??...показанията би следвало да са сходни. 100% еднакви няма как да са, но да са доста близки...Друго ако поразровиш малко почти няма JTD със здрав дебитомер освен, ако скоро колегата не си го е сменил с нов...А и на практика дебитомера ти работи само дето стойностите които мери не са правилни...Казах ти възможно е да се дължи и на замърсяване...
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Имаше бъг в някоя версия на ФЕС, точно това беше проблема, маса народ си накупиха дебитомери за няма нищо
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Даже не съм убеден, че този бъг е отстранен! Мисля, че засяга някои версии ECU.
            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Пробвай с най-новата, дори и да е демо версия.Че май наистина беше от версията на софтуера, както казва Пешо.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И при мен е същото положение ! На дебитомера стойностите са все нула ! Днес пробвах и с новата версия но пак е същото, а дебитомера работи
                LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.

Коментар

От лично мнение и сверяване на инфото от FiatEcuScan и професионален тестер мога смело да твърдя, че FES е супер неточна програма. Почти 80% от показателите на FES не са реални. Говоря за двигателя на колата от подписа. Чете и трие вярно грешките в ECU-то , но показателите в реално време нямат почти нищо общо с истината. Имам 3.2 регистрирана и с нея съм правил сравнение. Ако някой я иска пращам на мейл )))) 100 лева за мен е нереална цена за такъв софтуер за България и за това (след като се сдобих с 3.2 без да я плащам) я предоставям на всеки съфорумец ...вече съм я дал на поне 30 човека .... поздравиИ как може в сайта на софтуер писан уж от българин да няма интерфейс на български ??? Абе дразни ме всичко в този Яни . Дори и това че се рекламира тук а няма отстъпка за форума. ....Редакция : версията която изпращам и е "купена" е 3.3 ....сори ама шампионската лига и бирата ще ме довършат ))))))))
                  Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                  Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                  Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Благодаря на всички отзовали се в темата ,днес слагам новата версия и ще правя проби.Довечера ще пусна резултати.
                    Fiat Bravo 1.4 12v Ex.
                    Alfa Romeo 147 1.9 jtd
                    Alfa Romeo 147 1.9 jtd

Коментар

Working...
                    X