Преди около 1 седмица на таблото ми светна лапмпичката кочто се намира над лампата за фаровете ,след което ми изписа Енгине Фаулт.Закарах го на автосервиз и ми казаха че е от педала за газта.Смених го но проблема все още го има.Закарах го отново и ми казаха че е от комютьра.Проблемат е че когато запаля и поработи около 5 минути колкото и да подавам газ оборотите не се покачват няма мощност и предвийването е ад .Ако някои мое да помогне ще му бада благодарен.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Фиат Стило
Collapse
X
-
Бяхпуснал подобна тема за Гранде Пунто (два броя едното дизел другото бензин) Оказа се че е имало вода в резервоара с хубава добавка в горивото спряха да светят лампите и на двата автомобила. Симптомите при бензиновото беше че губи мощност и гаснеше от време на време после се оправя и така цикълът се повтаряше. На дизеловото изобщо не искаше да пали по точно палеше когато си поиска. Вече две седмици колите се карат без проблем. Дано и при теб се окаже нещо подобно че компютър ми звучи гадно УСПЕХ!!!!!!!Stilo 1.9jtd
Bravo 1.9TD
Коментар
-
richest написа:Ами утре мисля да ходя да ги разпитам и сигурно ще сменя сервиза.А ако се окаже Компютър Колко горе долу струва ?ALFA ZLODEO 156 2.4 JTD=140PS
Коментар
-
komanreel написа:richest написа:Ами утре мисля да ходя да ги разпитам и сигурно ще сменя сервиза.А ако се окаже Компютър Колко горе долу струва ?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар