Гледай поне капцитета да е същият. Напрежението не е от толкова голямо значение. Е, все пак да е повече от 12V.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Светещ Airbag
Collapse
X
-
Да не мислиш че не съм видял :D проблема е че показва много грешки 2:3:4:6:7:8: и немогат да се изчистят което ме навежда на мисълта че проблема е в централата ! Има някаква връзка с кондензаторите защото това е електроника която работи с импулсно захранване и с времето кондензаторите могат да изсъхнат , капацитета намалява и ето ти проблем ! Но това си е мое предположение , незнам дали изобщо се ползват за захранване или като батерий ? Също така предполагам че може да са изсъхнали времето все пак са на 16 години !!!LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
-
Добре ! Нали откачих буксата от централата и проверих всички пинове и няма прекъснати връзки Освен да сваля аербеците и да проверя без тях по схемичката : пинове 2 и 5 трябва да излизат на пасажерския аербег ; пинове 7 и 1 трябва да отиват до единия от коланите : на пин 3 трябва да има +12 В при контакт , както и на пин 9 а, на пин 8 трябва да има "маса" и т.н. ! Пробвал съм с друга централа но лапмата пак свети ! Само че не се сетих да пробвам дали мога да изчистя грешките Като видях че светна лампата направо я откачихLANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
-
Днес проверих "веригите" от буксата на централата до аербеците , откачих буксите на аербеците и мерих и всичко е ОК мамка му След като сглобих всичко направих теста с мигащия код ! Показа ми че има 3 грешки 6;7 и 8 ! Пробвах да го изчистя но не става ! свалих пасажерския аербег и много внимателно огледах буската , пръснах контектен спрей ,но пак го хваща като грешка ! Ето тези са грешките :LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
-
кола
Внимавай с лентовия кабел много е слабичък особено накрайниците и не се запоява .http://www.vwclub-bg.org/~Vasseto/Im.../1DSCN0737.jpg
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар