Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

замяна на касетофон със СД

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

замяна на касетофон със СД

Търсих ,но не намерих нещо написано. Колата ми е с касетофон, искам да си сложа СД , но оригинално.Дали ще стане 1 към 1 подмяната, за да си потърся по автоморгите, или да мисля за чеинджър?
    BRAVA 1.9 JTD 105 STEEL

Re: замяна на касетофон със СД

ivankd написа:
    Търсих ,но не намерих нещо написано. Колата ми е с касетофон, искам да си сложа СД , но оригинално.Дали ще стане 1 към 1 подмяната, за да си потърся по автоморгите, или да мисля за чеинджър?
    каква е колата да ти кажем има ли смисъл да търсиш изобщо Оригинално CD а пък за ченджър казваш какъв ти е Касетофона сега (марка модел) и пак ти казваме подържа ли ченджър
    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

brava 1.9 jtd 2000г касетофона си е оригиналния.
      BRAVA 1.9 JTD 105 STEEL

Коментар

Re: замяна на касетофон със СД

ivankd написа:
        Колега, ако автомобила ти е този от подписа ти по добре пусни тото. Има по голям шанс да удариш 6-ца от колкото да намериш оригинално ЦД за брава/о иначе, ако все пак имаш късмет става без проблеми и преправяния.
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

хаха... хареса ми !точно тази е колегаще потърся , на лотария не ми вървяло никога, разчитам на това че не съм в БГ и работата ми е такава че имам възможност да пътувам из европата. Интересуваше ме дали ще стане 1към 1 без да се налагат преправяния.Благодаря за бързия и среднощен отговор !!!
          BRAVA 1.9 JTD 105 STEEL

Коментар

ivankd написа:
            хаха... хареса ми !точно тази е колегаще потърся , на лотария не ми вървяло никога, разчитам на това че не съм в БГ и работата ми е такава че имам възможност да пътувам из европата. Интересуваше ме дали ще стане 1към 1 без да се налагат преправяния.Благодаря за бързия и среднощен отговор !!!
            И аз съм търсил доста...включително по морги в Германия и Италия ама уви...все пак успех де...По-добре си купи един преходник и някое готино ЦД...визията си остава добра а и звука ще е в пъти по добър
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

http://www.ebay.co.uk/itm/FIAT-PUNTO...полагам това ще стане ,но цената едва ли ще ти хареса ,а и продавача само в UK праща ,не че не може да се достави и до България де

Коментар

И все пак - кажи какъв ти е касетофонът, за да ти кажем дали поддържа чейнджър. Само не "оригиналния", защото в този модел кола с този двигател има сигурно 4 вида оригинален. А като цяло - оригиналните за Браво/а са .... Сещам се за 7 модела. По принцип се вижда на самия касетофон - ако имаш изписани около бутоните командите за CD - значи поддържа. Ако не - не.

Коментар

Колега купи си един пластмасов преходни за CD и си сложи някой Pionner или ///ALPINE и стига са занимава с глупости ...
                  >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

ето снимка

това е
                    Прикачени файлове
                    BRAVA 1.9 JTD 105 STEEL

Коментар

Re: ето снимка

ivankd написа:
                      това е
                      Точно този не би трябвало да поддържа чейнджър контрол.
                      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Re: ето снимка

batproho написа:
                        Точно този не би трябвало да поддържа чейнджър контрол.
                        +1
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

От форума на РЕНО взех идеята за извеждане на AUX, само ще изчакам един приятел който е в час с тези работи че да не остана и без това което имам
                          BRAVA 1.9 JTD 105 STEEL

Коментар

колега погледни тази тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...&highlight=aux
                            Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                            Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                            Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                            Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

мерси колега идеята ми харесва , само че аз където минава нещо което не се вижда (ток) не пипам, не за друго, а защото не разбирам. Това ще го покажа на приятелчето и после ще споделя какво се е получило.
                              BRAVA 1.9 JTD 105 STEEL

Коментар

Working...
                              X