Търсих ,но не намерих нещо написано. Колата ми е с касетофон, искам да си сложа СД , но оригинално.Дали ще стане 1 към 1 подмяната, за да си потърся по автоморгите, или да мисля за чеинджър?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
замяна на касетофон със СД
Collapse
X
-
Re: замяна на касетофон със СД
ivankd написа:Търсих ,но не намерих нещо написано. Колата ми е с касетофон, искам да си сложа СД , но оригинално.Дали ще стане 1 към 1 подмяната, за да си потърся по автоморгите, или да мисля за чеинджър?Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
Re: замяна на касетофон със СД
ivankd написа:Търсих ,но не намерих нещо написано. Колата ми е с касетофон, искам да си сложа СД , но оригинално.Дали ще стане 1 към 1 подмяната, за да си потърся по автоморгите, или да мисля за чеинджър?Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
хаха... хареса ми !точно тази е колегаще потърся , на лотария не ми вървяло никога, разчитам на това че не съм в БГ и работата ми е такава че имам възможност да пътувам из европата. Интересуваше ме дали ще стане 1към 1 без да се налагат преправяния.Благодаря за бързия и среднощен отговор !!!BRAVA 1.9 JTD 105 STEEL
Коментар
-
ivankd написа:хаха... хареса ми !точно тази е колегаще потърся , на лотария не ми вървяло никога, разчитам на това че не съм в БГ и работата ми е такава че имам възможност да пътувам из европата. Интересуваше ме дали ще стане 1към 1 без да се налагат преправяния.Благодаря за бързия и среднощен отговор !!!Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
http://www.ebay.co.uk/itm/FIAT-PUNTO...полагам това ще стане ,но цената едва ли ще ти хареса ,а и продавача само в UK праща ,не че не може да се достави и до България де
Коментар
-
И все пак - кажи какъв ти е касетофонът, за да ти кажем дали поддържа чейнджър. Само не "оригиналния", защото в този модел кола с този двигател има сигурно 4 вида оригинален. А като цяло - оригиналните за Браво/а са .... Сещам се за 7 модела. По принцип се вижда на самия касетофон - ако имаш изписани около бутоните командите за CD - значи поддържа. Ако не - не.
Коментар
-
Re: ето снимка
ivankd написа:това еAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
колега погледни тази тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...&highlight=auxШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар