След смяна на задния тампон на предният десен носач ...изчезна клаксона - демек не свирка. Знам, че няма логика,но освен майсторите да са направили нещо по време на самата смяна,друго не виждам какво може да е ,така че - какво е станало ?Колата е Фиат Пунто 55/95г. Бушоните са ОК .П.С.Чудно ми стана защо темата беше изтрита,като използвах вашия кирилизатор,но както и да е .Мисля, че по важно е да се систематизират понятията,а не всеки да пише каквото си иска: Давам пример веднага - търсех проблем с ел. стъкла и се намират теми със заглавия от рода - "ел.стъклата ми не работят"; "джамовете ми не се движат".И когато някой пита нещо значи има нужда от помощ,а не да се намира на работа,като пример - "имам завишен разход" - и се почва:провери си задната лява гума,алтернатора,нивото на течност в казанчето на чистачките и куп други безсмислици и ако човек се вслуша то сте трябва да я разглоби на части или да смени поне 85% от тях.Имал съм и такъв случай.И ако питащия сам не е направил основното - проверка на свещи,филтри и други основни консумативи,значи изобщо да не почва да пита,ами да търси майстор.Предполага се че тук все пак хората имат си основно понятие от поддръжка на автомобил.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Загуба на клаксон
Collapse
X
-
Тази седмица ,ако е хубаво времето ще видя,но за клаксона отделен бушон ли има ?мисля че е със запалката и таблото,ако не греша.А за под калника,имаш предвид десния или левия до бронята и че може да се е разкачили буксите ли при смяната на тампона и после при баланса на предния мост.Не вярвам да е от волана,ама знам ли,че там хич не ми се пипа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар