Здравейте колеги, пиша ви отново с нестандартна идея която скоро ще бъде реализирана....а имено звук от изпускателен клапан на турбо кола...записан на чип и се задейства тогава когато отпуснете педала на газта....може да се записва звук от blow off по желание времето на записа е до 12секунди но едно съскане е не повече от 1-2 секунди....проекта е елементарен и най скоро ще бъде реализиран с клипчета....развитие на проекта ще бъде звук от нагнетяваща турбина според това в какви обороти е двигателя и колко е натиснат педала на газта...всичко е измислено....идеално за привържениците на селския тунинг
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електронен Blow-off. Проект.
Collapse
X
-
и аз си мислех едно време да правя на дизелака, като (ако ) запали, да ми докладва с "Battlecruiser operational", ама той съвсем спря да пали през зимата и го пратих при кремиковци. а и старкрафт спрях да играя.иначе успех и да споделиш, че и мен ме кефи звука на турбото, нищо, че карам прахосмукачка! :Dбраво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
-
Re: Електронен Blow-off. Проект.
mitkosoft написа:Здравейте колеги, пиша ви отново с нестандартна идея която скоро ще бъде реализирана....а имено звук от изпускателен клапан на турбо кола...записан на чип и се задейства тогава когато отпуснете педала на газта....може да се записва звук от blow off по желание времето на записа е до 12секунди но едно съскане е не повече от 1-2 секунди....проекта е елементарен и най скоро ще бъде реализиран с клипчета....развитие на проекта ще бъде звук от нагнетяваща турбина според това в какви обороти е двигателя и колко е натиснат педала на газта...всичко е измислено....идеално за привържениците на селския тунингФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар