Здравейте,притежавам fiat punto.2001г.,проблема ми е ,4е когато завия пълен ляв светва ми червения волан на таблото и нямам хидравлика.На дясно нямам тоя проблем.Когато угася и пак запаля проблема се оправя до следва6тия завой на ляво(само когато е до откат прещраква ми волана и така),ток имам,чисто нов акумолатор,които може да помогне??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Особен проблем с хидравликата
Collapse
X
-
ами и аз имам този проблем ама като бързо навъртя пълен и изведнъж свърши волана :Dреших че е краен изключвател и така се самоизклюва за да се не повреди нещоШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
todorshalev написа:ами и аз имам този проблем ама като бързо навъртя пълен и изведнъж свърши волана :Dреших че е краен изключвател и така се самоизклюва за да се не повреди нещоKара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.
Коментар
-
krasimir_77 написа:todorshalev написа:ами и аз имам този проблем ама като бързо навъртя пълен и изведнъж свърши волана :Dреших че е краен изключвател и така се самоизклюва за да се не повреди нещоKара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.
Коментар
-
komanreel написа:Трябва си диагностика с времето ще се влошава все повече и повече!По принцип проблема е в двете релета който се намират в електро мотора сменят се и пей сърце!Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.
Коментар
-
кола
Като начало трябва да се превери колко ток идва като се запали колата и като се върти колко е натоварването дали ида пак 12 волта иколко амреа е .да се почистат буксите и от акумулатора да мотора и електрониката на елсервото.като е студено може да прави проблем датчика вътре в кутията .Ляво/дясно .
Коментар
-
Четиринадесет страници тема (http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...=asc&start=135) и всичко се върти около релетата. Свалих ги, замерих ги и изглеждат наред. Даже отворих едното и вътре изглежда като чисто ново, все едно не е работило. Нямат и следа от нагар и деформации от евентуално загряване. Но много калпава платка. Къде ли я правят? Разни буклучета, които съм си купувал от еbay.com за съвсем дребни суми са с далеч по-добро качество. Както и да е, вече поръчах нови и ги сменям.Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар