Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Автономно стартиращо устройство за фиат пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

паркирвай колата само на баири надолу-ето ти безплатен вариант.как ви минават тези глупости в главите чак се чудя.иди си купи нов акумулатор 80-90лева са има и над 100,ноооо.

Коментар

ivel написа:
      паркирвай колата само на баири надолу-ето ти безплатен вариант.как ви минават тези глупости в главите чак се чудя.иди си купи нов акумулатор 80-90лева са има и над 100,ноооо.
      То вече хората взеха да измислят перпетуум-мобиле зареждане на акумулатора в колата(сам да зарежда себе си),който не вярва да прочете това:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...c&start=0,та такива работи да не им минават през главите.Това като някаква реклама бях гледал е AUKRO сайта за някакво чудодейно устройство голямо колкото зарядно за GSM,дето като го включиш в запалката и сваляло разхода до 30% И като се поразрових що да видя-било представлявало един кондензатор с огромен капацитет(при такъв малък размер ),който обирал пиковете отдавайки заряда си при голяма консумация на ток и се зареждал през останалото време е паааднах направо.Направили го едно неоново такова да ти свети гот и като го погледнеш да се погалиш самодоволно по брадичката и да си кажеш"глей са какъв горд собственик съм на нещо дето малцина знаят,че съществува на белият свят,абе истински късмет си е те това мойто,са вече съм баш тариката аааааахаааааа при това само за 11.99 лв" и да си мислиш ,че останалите са балъци и тънат в неведение за такива чудати технологии Важното е обаче накрая кой наистина е прецаканият...дали невежият дето не знае за чудото или този дето си мисли,че е намерил приказно устройство.Извинявам се за лирическото отклонение,ама наистина има хора,които вярват в много подобни неща-браунови двигатели,самозареждащи се акумулатори,издържащи по 100 000 км от смяна до смяна масла,икономайзери дето се включват в запалката и т.н. и т.н. мързи ме да ги изброявам всичките(само малко ме е срам,че почти всичките тези глупости съм ги чел в нашият Форум)....дето се казва....блажени са вярващите.И за да не съм голословен ето го инженерното чудо на 21-ви век :http://aukro.bg/neo-soket-neo-socket...Купувай народе,че не остана...а....странно досега няма покупки гледам в сайта...бе тоя народ не разбира ли от иновационни технологии?
      Fiat 1.4 12V
      Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
      Да си втори значи да си първи сред загубилите.
      Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

Във VW форума има един, който ще куплира генератор от кола с ел двигател или с бензинов от мотофреза, за да си зарежда сутрин акумулатора, да запали по-лесно...
        Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

един познат с Бус в багажното носи какви ле иструменти включително един Генератор (дизелов) и наскоро ми каза че си е сложил и зарядно за акумолатор в Буса монтирал си го е и е прекарал кабелите на зарядното до акумолатора и като не успее да запали включва зарядното в Генерато пали го и вика докато изпия едно кафе се зареди малко и после всичко е точно аз му казах че не е в ред :D
          Шофирай разумно, на пътя не си сам.
          Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
          Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
          Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

добре си му казал

Коментар

Питам се дали и в другите форуми има такива технологично израстнали "бутители" ,както в нашият?
              Fiat 1.4 12V
              Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
              Да си втори значи да си първи сред загубилите.
              Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

todorshalev написа:
                един познат с Бус в багажното носи какви ле иструменти включително един Генератор (дизелов) и наскоро ми каза че си е сложил и зарядно за акумолатор в Буса монтирал си го е и е прекарал кабелите на зарядното до акумолатора и като не успее да запали включва зарядното в Генерато пали го и вика докато изпия едно кафе се зареди малко и после всичко е точно аз му казах че не е в ред :D
                Е в тоя вариант има смисъл ако му се налага да мъкне генератора, може да изкара зимата така, акумулатора на буса не е 100 лв.
                http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                FIAT БРАВО 1.2 16v
                ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Working...
                X