Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с радио на Фиат Стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с радио на Фиат Стило

Здравейте, след ремонт и смяна на двигателния компютър радиото спря да работи и ми иска код. Казаха че трябвало да се разкодира,, ако не знам кода. Проблема е че никъде в документите ми няма такъв код, а не знам дали го пише някъде по самата кола. Искам да ви попитам дали някои знае къде го пише този код по самата кола ако някъде въобще го пише? И другия ми въпрос е ако все пак се налага да се разкодира може ли някои да ми препоръча място където да се направи (говорим за София)?

Здравей ...Кода е на лепенка на самото радио - от горната страна мисля, че беше лепенката ... Ако не е махната ...Радиото ако не знаеш как се сваля ... Ето как ...Две спици за колело се огъват под формата на буквата "П" и се мушкат в дупките които са на панела на радиото, по този начин се освобождава и се издърпва радиото ... От ляво и дясно на панела са по две дупчици не може да не ги видиш, там трябва да напаснеш спиците ...Или без да огъваш спиците - първо от едната страна освобождаваш, после и от другата и така ...
    Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03

Коментар

За София ,имаш Л.С.

Коментар

добре ще пробвам да го видя, но ако тази лепенка я няма знаеш ли къде може да се разкодира

Коментар

stilo_26 написа:
          добре ще пробвам да го видя, но ако тази лепенка я няма знаеш ли къде може да се разкодира
          Ако лепенката с кода я няма ... трябва да има поне още 1, 2 лепенки от тях ще ми кажеш цифрите започващи с "M" (води се сериен номер) и ще ти кажа какъв е кода на радиото ...
          Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03

Коментар

Пари за глупости няма да даваш.Разтърси се тук, имаше тема с линк към генератор за код.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

В често задавани въпроси.Да опознаем Фиат Стило,първата тема.
              Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Кажи серийния номер и че ти кажем кода

Коментар

Или се регни тук и питай:http://www.unlockforum.com/showthrea...st119348Мен поне ми помогнаха.
                  Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

ThE_PuNiSHeR написа:
                    Кажи серийния номер и че ти кажем кода
                    Здравейтенадявам се тук е мястото да питам за код на радиата ми. Имам два броя Сило. Едното е със СД другото е с касетка.Искам да им сменя местата в колите, но когато ги преместя ми искат код. Сериините номера са M216864 и M046581. Ще се опитам да публикувам снимки за да ми кажете какъв е кодът им. Благодаря предварително.
                    Или колкото може по-кратко, или колко може по-приятно.

Коментар

Ако не си намерил решение M216864 = 7517M046581 = 1044
                      Прикачени файлове

Коментар

gkgkey написа:
                        Ако не си намерил решение M216864 = 7517M046581 = 1044
                        Благодаря, но вече имам кодовете и програмата. Пожелавам ти успех.
                        Или колкото може по-кратко, или колко може по-приятно.

Коментар

Working...
                        X